Foto: DELFI

Kamēr daļa Nikolaja Puzikova (attēlā centrā) talanta cienītāju ir nobažījušies par to, ka dziedātājs pazudis no aprites, mūziķis atklāj, ka satraukumam nav pamata: viņa vārds šoruden atkal tiks skandēts bieži jo bieži – Puzikovs īpašā lomā pievienosies mūziklam Dzimuši mūzikai.

”Nekur neesmu pazudis. Vasarā uzfilmēju vienu no saviem labākajiem klipiem, un pašlaik ražīgi strādāju, lai jau oktobrī kā īpašais viesis varētu pievienoties mūziklam," sarunā ar DELFI Izklaide saviem faniem atklāj Puzikovs.

Viņš stāsta, ka daudz par lomu vēl pats nemākot teikt, jo piedāvājumu saņēmis nupat, taču Kašers jau veidojot Puzikovam krāšņu skatuves tērpu.

”Man piedāvāja arī policista formu, bet atteicos - negribu jaukt divas šīs lietas," skaidro mūziķis, dēvēts arī par "dziedošo policistu" (starp nelabvēļiem - arī par "dziedošo mentu"). Tā kā Puzikovs piedalījies jau vairākos mūziklos, aktieriskā puse viņu nebaida. ”Man ir interesanti attīstīties," uzsver jaunais mūzikla dalībnieks.

Viņš jau iepazinies arī ar pārējiem mūzikla dalībniekiem un atklāj, ka ar Okartes jauno paaudzi ir lieliskās attiecībās - dziedošo policistu nebaida tas, ka viņš varētu pazust dziedošā ugunsdzēsēja ēnā, un arī pārāks par jaunajiem kolēģiem viņš nejūtas.

”Dziedošais policists ar tādu vārdu kā man Latvijā un pasaulē ir tikai viens. Nav svarīgi, cik Okartes bijušas, galvenais, lai cilvēki mani joprojām atceras un es varu viņus priecēt ar savām dziesmām," uzskata Puzikovs.

Viņš noliedz to, ka viņa popularitāte būtu zudusi jaunās Okartiešu maiņas dēļ. ”Man tieši ir prieks par pozitīvu konkurenci! Man prieks, ka Latvijas mūzikā ienāk jauni cilvēki, mēs varam pacīnīties, Latvijas mūzika attīstās un līmenis tikai aug," ir pārliecināts Puzikovs.

Lai gan savā vasaras videoklipā Puzikovs tautu pārsteidza ar citu veidolu, izkāpjot no allaž ierastā saldā puisīša tēla, mūziķis smejoties atzīt, ka par slikto puisi nav kļuvis, bet pieaugušāks gan.

”Bet man taču ir jau 23 gadi! Esmu pārdzīvojis otro pilngadību, kļūstu nopietnāks. Bet mans žanrs joprojām ir popmūzika, un tajā virzienā es turpināšu darboties," atklāj Puzikovs, piebilstot, ka palutinās fanus arī ar neierastāku skanējumu, taču turpinās būt mūsdienīgs.

Mūzikla Dzimuši mūzikai izrādes ar Puzikova piedalīšanos varēs baudīt 15., 16., un 17. oktobrī Kongresu namā, savukārt tiem, kuri vēlas dziedošā policista priekšnesumu baudīt jau ātrāk, 29. septembrī jādodas uz Zaķusalu, kur mākslinieks muzicēs Miķeļdienas tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!