Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 18. aprīlī, plašākas sabiedrības vērtējumam nodots Mikrofona ierakstu šefa Guntara Rača un leģendārās estrādes dīvas Olgas Rajeckas duetā izpildītās dziesmas Divi krasti videoklips.

"Es laiku pa laikam ierakstu arī kādas solo dziesmas, kuras nav domātas bet bet vai kādam citam izpildītājam. Kad darbs studijā bija jau pabeigts, es sapratu, ka Divi krasti nav solo dziesma un nepieciešama dueta partnere.

Esmu ļoti priecīgs, ka Olgu šī dziesma uzrunāja un viņa piekrita piedalīties. Dziesma ir stāsts par cilvēkiem, kuru dzīves ir kaut kādā veidā saistītas, taču vienmēr norit paralēli. Tādi cilvēki ir kā vienas upes divi krasti, katrs savā pusē.

Taču agri vai vēlu pienāk laiks, kad tie satiekas. Visi satiekas. Kur tieši tas notiek, tas ir lielais dzīves noslēpums," par jauno kompozīciju stāsta tās vārdu un mūzikas autors Račs.

Studijas ierakstu producējis Gints Stankevičs. Ierakstā piedalās arī grupas bet bet ģitārists Uģis Tirzītis. Dziesmas videoversiju veidojusi režisore Arta Janemane, kas kopā ar Arvīdu Janemani veikusi arī operatora darbu.

Videoversijā liela loma ir atvēlēta dzīvnieku patversmes Mežavairogi iemītniekiem, diviem suņukiem – Grejam un Rēzijai, kuri meklē sev saimniekus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!