Foto: F64

Otrdien, 12. janvārī, 80. dzimšanas dienu atzīmēja tautā mīlētais un cienītais komponists Raimonds Pauls. Viņa talanta cienītājiem bija iespēja jubilāru sveikt klātienē Latvijas Nacionālajā teātrī, jo savu lielo dienu maestro bija nolēmis atzīmēt uz skatuves.

Jubilejas koncertā piedalījās Sinfonietta Rīga, Latvijas Radio bigbends un Latvijas Nacionālā teātra aktieri, kā arī, protams, pats gaviļnieks.

Godināt jubilāru bija ieradušies daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, un īpašu apsveikumu bija sarūpējis Valsts prezidents Raimonds Vējonis (attēlā ar kundzi Ivetu).

"Jūs visu savu dzīvi esat veltījis mūzikai, jūs esat ziedojis savu dzīvi Latvijai. Visu mūsu vārdā vēlos teikt lielu paldies un sveikt lielajā jubilejā," apsveikuma uzrunā teica prezidents, kurš nebija aizmirsis arī par maestro laulāto draudzeni – viņai tika pasniegti ziedi.

Starp Paula jubilejas koncerta viesiem bija kultūras ministre Dace Melbārde, mūzikas izdevējs un dzejnieks Guntars Račs, viņa kolēģe Elita Mīlgrāve, Iekšlietu ministrijas valsts sekretāre Ilze Pētersone-Godmane un Ivars Godmanis, kā arī daudzi citi sabiedrībā zināmi cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!