Foto: Vida Press
Barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) jau sen īsti vairs neasociējas ar mūziku, taču uz viņas koncertiem ļaudis iet labprāt – gan tāpēc, ka viņa ir seksīga, gan arī tāpēc, ka uz skatuves pasākusi sevi aiztikt.

Jau iepriekš Rianna uz skatuves bija imitējusi masturbāciju, taču ņemot vērā faktu, ka viņas fani ir cilvēki ar nenobriedušu psihi, tas dziedātājai tikai pārmests. Tagad Losandželosas Staples Center arēnā Rianna ķērusies pie vecajiem stiķiem.

Kā vēsta amerikāņu tabloīdi, iespējams, tas saistīts ar 25 gadus vecās dziedātājas nestabilajām attiecībām ar savu draugu Krisu Braunu.

Sākumā viņi bija laimīgs pārītis, tad Kriss meiteni piekāva zili melnu, līdz tiesa viņam aizliedza Riannai tuvoties. Kad aizlieguma termiņš bija beidzies, pāris atkal sagāja kopā, un publiskos pasākumos viņš Riannu stādīja priekšā kā "savu kuci".

Vēl pavisam nesen Brauns medijiem solījās Riannu nekad vairs nesist, tomēr pēdējās ziņas liecina, ka pāris atkal nespēj sadzīvot.

Iespējams, tāpēc Rianna saviem faniem sauca no Losandželosas skatuves: "Cik no jums ir iemīlējušies? Cik no jums ienīst mīlestību? Cik no jums fucking nesaprot mīlestību? Es arī nesaprotu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!