Foto: Mango

Piektdien, 5. augustā, jaunā latviešu dziedātāja Samanta Tīna piedalījās vērienīgajā "Kokteiļu festivālā", kas notika viesnīcā Konventa sēta - tur viņa gan jauca kokteiļus, gan nedaudz padziedāja, taču ar skumjām atzina, ka Latvijā viņa nav pietiekami novērtēta.

Pie šāda secinājuma meitene nonākusi pēc atgriešanās no Itālijas, kur viņa uzvarēja kādā konkursā, taču vilšanos sagādājusi nekorektā informāciju par šo konkursu.

Sarkanmatainā meitene bija piedalījusies jauno vokālistu konkursā Canorissimamente, kurā ieguva augstāko godalgu un vietējās publikas atbalstu, tāpēc tādu pašu reakciju viņa cerēja sagaidīt no cilvēkiem Latvijā, taču tā vietā saņēmusi īstu negāciju vilni.

"Konkursā sacentos kopā ar dalībniekiem no 25 valstīm, bet šobrīd tas ir uztaisīts, ka es par to esmu melojusi. Turklāt viena iemesla dēļ, proti, dēļ drukas kļūdas konkursa nosaukumā," sarunā ar izklaides portālu Mango sūdzējās Samanta.

"Manuprāt tas ir diezgan smieklīgi, jo, atgriežoties Latvijā, es cerēju saņemt atbalstu, bet tā vietā es saņēmu pliķi sejā. Ko nu darīt - vismaz Latvija šajā konkursā piedalījās pirmo reizi, un par to es jūtos lepna", atzina Samanta.

Sākotnēji dziedātājas atbalstītāja Jura Millera izplatītajā paziņojumā bija teikts, ka meitene uzvarējusi konkursā Canzoni dal Mondo, taču izrādījās, ka viņa uzvarējusi citā - Canorissimamente. Pārpratums radies tādēļ, ka Samanta esot aicināta uz abiem šiem konkursiem, taču priekšroku devusi tieši dalībai Canorissimamente.

"Nav brīnums, ka Latvijas sabiedrība ir kļuvusi negatīva un apātiska, jo tā tiek "piebarota" ar negācijām, bieži vien pozitīvās ziņas ignorējot," Samanta Tīna neslēpj Millera izplatītajā preses relīzē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!