Foto: Publicitātes attēli

Laima Vaikule paziņo, ka, saistībā ar Latvijā spēkā esošajiem ierobežojumiem un aktuālajiem noteikumiem, kas attiecas uz publiskiem pasākumiem, festivāls "Rendez vous" tiek pārcelts uz 2022. gada vasaru.

"Dārgie draugi! Šodien ir pienācis tas brīdis, kad man ir jums jāpasaka, ka mūsu satikšanās ir atlikta uz nākamo gadu. Vakar mēs svinējām Maksima Galkina dzimšanas dienu, kur bija tik jautri, un es domāju, ak, kungs, mums arī būs tā — mēs visi varēsim satikties, varēsim klausīties dziesmas un smieties, būs jautri, bet nē. Dzimšanas diena ir beigusies, un tagad man jums jāpasaka skumja vēsts— satikšanās ir pārcelta uz nākošo gadu," pie faniem vērsusies Laima Vaikule.

Pēc organizatoru vārdiem, "Laima Rendezvous Jūrmala" ir daudz dažādu šķēršļu, kas neļauj organizēt vērienīgu starptautisku festivālu plaša mēroga kultūras pasākumu līmenī, tāpēc festivāla pārcelšana bija vienīgais iespējamais lēmums.

"Diemžēl,šodien mums nav skaidru atbilžu uz jautājumu, kas mūs gaida rīt. Katru nedēļu valdībā tiek apstiprināti dažādi noteikumi un ierobežojumi. Latvijas robeža joprojām nav pilnībā atvērta, un daudzi biļešu īpašnieki, kas ir NVS valstu pilsoņi, vienkārši nevarēs apmeklēt festivālu. Tas viss ļoti mūs sarūgtina. Mēs neesam gatavi rīkot pasākumu apstākļos, kad nevaram garantēt neko," atzīmēja galvenā festivāla producente Elita Mīlgrāve, piebilstot, ka vokālistu konkursa "Laima Voice" fināls, neskatoties uz festivāla pārcelšanu, notiks 2021. gada 27.jūnijā, taču tiešsaistē.

Starptautiskais mūzikas festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala", tradicionāli Jūrmalā notiek jau no 2015. gada. Dzintaru koncertzāles viesiem festivāls jau piecus gadus dāvājis un turpina dāvināt neaizmirstamu šovu un unikālu iespēju uz vienas skatuves redzēt Latvijas un ārzemju mūzikas leģendas, kas uzstājas solo un duetos, kā arī atklāt spilgtus jaunus izpildītājus no Latvijas, Krievijas, Ukrainas, Gruzijas, Izraēlas un daudzām citām valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!