Foto: Mango
Pašmāju gotiskā dziedātāja Vic Anselmo noslēgusi līgumu ar Vācijas ierakstu kompāniju "Omniamedia", kuras paspārnē gatavojas izdot albumu un doties vērienīgā koncerttūrē pa Baltijas un Skandināvijas valstīm.
"Omniamedia" paspārnē iznākuši neskaitāmi "Fantasy", "Medieval" un "Gothic" mūzikas ieraksti, kas padarījuši "Omniamedia" par vienu no ietekmīgākajām, neatkarīgajām ierakstu kompānijām Vācijā.

Vic Anselmo ir beigusi darbu pie debijas albuma, par kura oficiālo dzimšanas dienu varēs uzskatīt šā gada septembri. "Solo albums ir kā dvēseles spogulis, kas parāda, ko esi piedzīvojis konkrētā laika posmā. Jaunais albums ir kā "sound track" sapņiem, ko esmu izsapņojusi," jaunā solo albuma ideju skaidro Vic Anselmo.

Ar ieraksta reklāmu un izplatīšanu nodarbosies sabiedrisko attiecību aģentūra "Absolut Promotion", kas nodrošinās Vic Anselmo CD pieejamību visā Eiropā. "Absolut Promotion" sadarbojas ar tādiem māksliniekiem kā "DeineLakaien", "Die Happy", "Subway to Sally", "Fidler's Green" un "Das Ich".

Dziedātaja var lepoties ne tikai ar noslēgto līgumu, bet arī ar to, ka dziesma "Before I Could Breathe" ir iekļauta vācu žurnāla "Crawling Tunes Magazine" mūzikas izlasē.

"Crawling Tunes Magazine" ir gothic/alternative mūzikas un kultūras žurnāls, kas cieši saistīts ar plašo myspace.com mūziķu komūnu. Žurnāla mērķauditorija ir ierakstu kompānijas, mūziķi, dīdžeji, festivālu organizatori un citi mūzikas biznesa pārstāvji, kas izmanto internetu kā galveno sava produkta izplatīšanas kanālu.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!