Foto: Kadrs no video

Pēc ilgāka pārtraukuma ar jaunu dziesmu startē Zviedrijā dzimusī latviešu izcelsmes dziedātāja Katrine Lukins, un viņas jaunākajā videoklipā filmējies arī Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš un Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska.

Plašāka sabiedrība Katrini iepazina pērn, kad viņa piedalījās Eirovīzijas nacionālajā atlasē. Pēc nelielas pauzes meitene atkal atgriezusies pie klausītājiem, piedāvājot dziesmu Crush&Burn.

Kompozīcijas mūzikas autori ir pati Katrīne sadarbībā ar savu tēvu Andri Lūkinu un producentu Kārli Indrišonoku, bet dziesmas tekstu rakstījusi pati dziedātāja.

Klipā piedalās aktrise Kristīne Nevarauska, kā arī aktieris un deputāts Artuss Kaimiņš, kurš videoklipa noslēgumā citē savu leģendāro frāzi no plosīšanās Rokkafejnīcā.

"Tikai tu pats vari iespaidot lietas. Arī, kad viss iet slikti, var atrast ceļu atpakaļ. Dažreiz šķiet, ka tevi neviens nesaprot un ka tu esi viens uz šīs pasaules ar savām problēmām. Mēs arī īsti neapzināmies, cik patiesībā varam būt stipri un paši sev palīdzēt.

Esam daudzas reizes darījuši lietas, apzinoties, ka tas ir nepareizi, līdz beidzot tu saproti, ka tā turpināt nevar un lietas ir jāatrisina. Dažreiz tikai tad, kad kaut kas atgadās, tu saproti, cik tas tev ir bijis svarīgi," dziesmas ideju skaidrojusi tās izpildītāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!