Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā Anglijā notika konference Cheltenham Literary Festival, kuras ietvaros tika atklāti interesanti fakti par Trešā reiha vadoni Ādolfu Hitleru, – viņš esot bijis atkarīgs no amfetamīniem un visai īpatnēji "mīlējies" ar Evu Braunu (abi kopā attēlā).

Konferencē tika prezentēts jaunais televīzijas šovs Hitler's Hidden Drug Habit, kurā tiek apgalvots, ka Hitlers lietojis 74 dažādus medikamentus, tostarp kristālisko metamfetamīnu.

Jaunajā TV šovā tiks rūpīgi analizēta Hitlera anamnēze, un cita starpā tiek apgalvots, ka nav apstiprinājuma mītam par to, ka fīrers kaujā pie Sommas ir zaudējis vienu sēklinieku.

Savukārt angļu vēsturnieks Martins Luiss Eimiss (Amiss) prezentēja savu jaunāko grāmatu Zone of Interest, kurā aprakstījis arī fīrera seksuālo uzvedību. (Tiesa, ārvalstu mediji neziņo, kā viņš ieguvis šo informāciju.)

Pēc Eimisa vārdiem, Hitlers tik ļoti bijis apsēsts ar personīgo higiēnu, ka pat ar Evu Braunu mīlējies apģērbā. "Viņš bieži turēja Braunu izstieptas rokas attālumā un orgasmu sasniedza, vērojot, kā viņa paceļ svārku malu," raksta Eimiss.

Tāpat vēsturnieks apgalvo, ka pirms šīm "seksuālajām darbībām" Hitlers savu apakšveļu piepildījis ar tīrām salvetēm, lai savu ejakulātu uzreiz varētu satīrīt.

"Nevēlos visu vienkāršot, frivolizēt vai reducēt, bet esmu pārliecināts, ka viens no iemesliem Hitlera neparastajai uzvedībai bija tieši viņa nepiepildītā seksuālā dzīve," konferencē teica Eimiss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!