Viesu nams Ūdensdzirnavas ir ne tikai apmeklētāju relaksācijai un mieram, kur var baudīt gleznaino apkārtni ar krāšņiem dabas skatiem, tā ir atpūtas vieta arī gardēžiem un aktīvas atpūtas cienītājiem!

Viesu nams atrodas Kurzemes sirdī – Talsu novadā, kas robežojas ar Kandavas novadu, ceļā uz Ventspili. Kurzemnieki ir lepni ļaudis, kas dižojas ar īpašiem tradicionāliem ēdieniem un sakoptu mājas pagalmu. Ne velti šeit iegriežas interesenti, lai kopīgi ar nama saimniecēm uz dzīvas uguns, manteļskursteņa pavardā pagatavotu senos kurzemnieku ēdienus – grūdeni, grūbu putru ar kartupeļiem un cauraudzīti, vai arī koču – grūbu biezputru ar žāvētu gaļu un sīpoliem. Ar sajūtām par bērnības garšu, neatsverama ir smilšu mīklas cepumu cepšana. Savukārt, tuvojoties Ziemassvētkiem Ūdensdzirnavās ienāk piparkūku smarža.

Viesu nams mīl jautrību un viesu čalas. Tāpēc bieži šeit tiek rīkotas vēlās brokastis, jeb branči. Notiek tematiskie pasākumi, piemēram, Valentīndienas svinības, vai arī ziemas laikā atvērta slidotava uz ezera ledus ar iespēju baudīt karstvīnu vai zāļu tēju. Vasarā – romantikas cienītājiem, ir iespēja makšķerēt vai gluži vienkārši pavizināties ar laivu Dzirnavu ezerā.

"Ūdensdzirnavas" ir labākā atpūta gardēžiem un romantiķiem.

https://www.facebook.com/Udensdzirnavas/
https://instagram.com/udensdzirnavas

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!