Foto: Publicitātes foto
Jau pēc nedēļas, 13. septembrī, Liepājas stadionā "Daugava" norisināsies vērienīgs rokgrupas "Bi-2" koncerts, kurā liepājniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja redzēt grandiozu šovu "Notikumu horizonts", kā arī dzirdēt visas dziesmas no grupas pēdējā albuma un arī grupas populārākos hitus.

Organizatori informē, ka kopā ar "Bi-2" koncertā uzstāsies grupas "Prāta Vētra" līderis Renārs Kaupers. Grupa "Bi-2" un Renārs Kaupers Latvijā pēdējo reizi kopā uzstājās pirms gada Rīgā.

"Bi-2" koncertu iesildīs latviešu indīroka grupa "Carnival Youth", kura jau šī gada novembrī ar savu jauno albumu dosies Latvijas koncertturnejā.

Ieeja koncerta teritorijā sāksies no plkst. 19.00. 19.30 uz skatuves kāps iesildošā grupa "Carnival Youth" un 20.30 uzstāsties pati grupa "Bi-2".
Rīgas un Ventspils iedzīvotājiem ir lieliska iespēja izbaudīt pasākumu pilnā mērā, jo speciāli sarūpēts autobuss, kas apmeklētājus atvedīs uz koncertu Liepājā un arī aizvedīs atpakaļ.

Tuvojoties koncerta dienai, pieejamo biļešu skaits strauji samazinās, un uz doto brīdi tribīnēs jau pārdotas 93% biļešu. Tiek piedāvāts izvēlēties biļešu kategoriju – stāvvietas pie skatuves, sēdvietas tribīnēs, VIP sēdvietas un VIP galdiņi. VIP sektoram ir atsevišķas ieejas, pieeja kafejnīcai un labierīcības, savukārt pie VIP galdiņiem par viesiem parūpēsies viesmīļi.

Biļetes uz grupas "Bi-2" koncertu var iegādāties visās Biļešu serviss kasēs https://bilesuserviss.lv, kā arī https://bi2.lv

Vairāk informācijas par transfēru: https://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/muzika/muzikls/bi-2-liepaja-bi-2-v-liepae-65434/?&design=bilesuserviss

Koncerta norisi atbalsta Liepājas pilsētas pašvaldība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!