Katru nedēļas nogali naktsklubs un karaoke bārs "Friends" pārsteidz savus viesus ar piesātinātu izklaides programmu. Bet klubs ir nolēmis veidot programmu ne tikai piektdienai un sestdienai, jo ir patīkami, ka ir vieta, kur pavadīt arī ceturtdienas vakaru ar draugiem. Naktsklubs "Friends" laiž klajā īpašu muzikālo projektu – "Hip Hop, R'n'B Funk Night" kopā ar plaši pazīstamo Hip Hop izpildītāju – Ozolu. Ozols (īstajā vārdā Ģirts Rozentāls) sāka savu karjeru kā basģitārists grupā "Fact", bet jau kopš 2000. gada ir solists. Viņš ir veiksmīgi organizējis savus Hip Hop projektus, tajā skaitā arī "Rīga Records" un "Austrumbloks", 3 reizes arī kļuvis par Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas īpašnieku.

Turpmāk, katru ceturtdienu no 24:00 līdz rītam, DJ Ozols spēlēs Hip Hop un R'n'B mūziku galvenajā kluba zālē, informē portāls www.qazeta.net.

Bet piektdien gaida kārtējais pārsteigums - turpinājums Hip Hop kultūras tēmai. Jau šo piektdien, 6. februārī, kluba "Friends" viesi varēs iegrimt labāko Lielbritānijas klubu atmosfērā. Uz galvenās kluba skatuves - DJ R1X un DJ AK no Londonas. Bet sestdien, 7. februārī, "Friends" atgriezīsies pie ierastā formāta, jo pēc liela daudzuma labo atsauksmju, tikai uz vienu februāra nakti, pie dīdžeja pults atgriezīsies DJ Janairo. Laipni lūgti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!