Foto: Vida Press
27 gadu vecumā mūžībā devies austrāliešu izcelsmes aktieris, mūziķis un modelis, seriālā "American Horror Story: Hotel" iepazītais Harijs Heins. Traģisko ziņu ar sociālo tīklu starpniecību izplatījusi pāragri mirušā jaunekļa māte, seriālu aktrise Džeina Badlere, vēsta "Fox News".

"7. janvārī nomira man skaistais dēls. Viņam bija 27 gadi, un visa pasaule bija pie viņa kājām. Bet viņš diemžēl cīnījās ar mentālās veselības problēmām un atkarību. Pārāk īsu brīdi spoži mirdzēja izcila dzirkstele. Man tevis pietrūks, Harij, katru manas dzīves dienu," "Instagram" vēstījusi jaunā vīrieša māte.

Tiek vēstīts, ka Hains savulaik studēja Austrālijā, bet tad pārcēlās uz Londonu un vēlāk arī uz Ņujorku, līdz nonāca Losandželosā, kur sāka strādāt par modeli, kā arī veidoja karjeru kā mūziķis un aktieris.

Mūzikas aprindās jauneklis bija pazīstams ar skatuves vārdu "Antiboy". Savukārt kā aktieris viņš bija piedalījies tādos zināmos seriālos kā jau iepriekš minētais "American Horror Story: Hotel," "The OA" un "Sneaky Pete".

Heina bēres šosvētdien notiks Losandželosā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!