Foto: Vida Press
Aktieri Raiens Goslings un Eva Mendesa izsenis dēvēti par Holivudas visnoslēpumaināko pārīti – savu privāto dzīvi viņi tur aiz deviņām atslēgām. Pāris ir kopā jau vairāk nekā desmit gadus, taču tikai tagad Mendesa netieši apstiprinājusi, ka ir oficiāli salaulāta ar Goslingu.

Pirmo reizi ziņas par to, ka Goslings un Mendesa varētu būt precēti ļaudis, izskanēja 2016. gadā – "US Weekly" vēstīja, ka abi aktieri gredzenus mijuši nelielā privātā ceremonijā tuvāko cilvēku lokā, taču ne pirms, ne pēc tam nesekoja nekādi pierādījumi, ka laulība tik tiešām noslēgta. Turpinot sargāt savu privāto dzīvi, ne viens, ne otrs nekad netika devis apstiprinājumu šādam faktam, tāpēc pēdējos sešus gadus notikums arī palika preses baumu līmenī.

Taču nu 48 gadus vecā aktrise runas apstiprinājusi. Tiesa gan, netieši. Pagājušajā nedēļā viņa sniedza interviju Austrālijas šovam "Today", un sarunas gaitā Goslingu nosauca par savu vīru. "Mans vīrs Raiens arī ir šeit un mēs lieliski pavadām laiku," par projektiem tālajā kontinentā izteicās Mendesa.

Pāris apprecējies gadā, kad pasaulē nāca viņu otrā meita Amada. Nav zināms, vai laulība slēgta pirms vai pēc bērna piedzimšanas. Aktieri ir vecāki arī astoņus gadus vecajai Esmeraldai.

Mendesa ir 42 gadus vecā Goslinga pirmā un vienīgā sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!