Foto: DELFI

Latvijas Nacionālā teātra aktieris un radiostacijas BOOM FM raidījuma Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā) pēdējā laikā ieguvis ne to labāko slavu. Kamēr vieni sajūsminās par viņa vadīto radio šovu, citi aktieri sauc par neizglītotu, nepieklājīgu un skandalozu. Sociālajos tīklos par savu kolēģi pazobojušies arī citi aktieri.

Pie Kaimiņa radio šovā Suņu būda viesojušies vairāki Latvijā populāri un atpazīstami cilvēki. Ciemiņu vidū bijis skatuves mākslinieks Sandis Kiops, blogeris Deniss Ševeļovs, seriāla Ugunsgrēks Zentas lomas atveidotāja Regīna Devīte, jaunais mūzikas talants Nottārs un daudzi citi.

Lai gan daži uzaicinātie viesi uz pārraidēm neieradās, piemēram, šova Precamies!?! vadītāja Binnija Ārberga un režisors Miks Ozoliņš, Artusam tas nebija šķērslis - Kamiņš raidījumus novadīja arī bez uzaicināto cilvēku klātbūtnes, pamatīgi iesmejot par ciemiņiem, kuri nav varējuši ierasties klātienē pie viņa.

Aktieris Suņa būdā lielākoties saviem viesiem uzdot dažādus provokatīvus un izaicinošus jautājumus, cenšoties radīt konflikta situāciju. Viņam pat izdevās ētera laikā saniknot Saeimas deputātu Imantu Parādnieku, savukārt aktrisi Regīnu Devīti Artuss tā nomocīja, ka viņa šī pārdzīvojuma dēļ pēcāk mājās izraudājās.

Lai gan daži indivīdi sajūsminās par to, ka Kaimiņam izdevies "sašūmēt" sabiedrību un radīt nemitīgas diskusijas par viņa izdarībam, citi tomēr izsmej Suņu būdas vadītāju, analizējot, ka pie pilna prāta viņš neesot. Par Artusu nedaudz pazobojušies arī viņa kolēģi no aktieru aprindām.

"Zvanīja viens paziņa, kurš izmisīgi meklēja pasākumu vadītāju.Tipa,lai es kaut ko iesaku.Tiesa, uzreiz piebilsdams - tikai ne Artusu Kaimiņu," mikroblogu vietnē Twitter pazobojies Dailes teātra aktieris Intars Rešetins.

Joku papildinājusi arī Liepājas teātra aktrise Madara Melne Tomsone, kura vīterojusi, ka Kaimiņš nemaz nav tik peļams, ja nu gadījumā Rešetina paziņa ir asu izjūtu cienītājs.

Arī dziedātājs Lauris Reiniks Intara jociņu pievienojis pie saviem Twitter favorītierakstiem, savukārt Dailes teātra jaunais aktieris Dainis Grūbe lakoniski nosmējis - "He, hee."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!