Foto: DELFI

Šonedēļ startējusī humorista Ufo vadītā radiostacija BOOM FM jau guvusi ievērību – par to jāpateicas raidījuma Suņa būda vadītājam, aktierim Artusam Kaimiņam (attēlā), kurš savā pārraidē tā izzoboja hiphoperi Nottāru, ka video no abu tikšanās kļuvusi par vietēja mēroga sensāciju.

Interneta lietotāju viedoklis par Kaimiņa rīcību, izsmejot 18 gadus veco dziedātāju, ir pretrunīgs - ne viens vien atzīst, ka aktieris uzvedies kā puišelis un šādi nodemonstrējis savu brieduma trūkumu, bet daudzi par notikušo vienkārši gardi izsmējušies.

Iespējams, reaģējot uz kritiku, radiostacija publiskojusi vēl vienu video, kurš tapis pēc tam, kad Nottārs studiju bija pametis - tajā Kaimiņš sarunā ar Ufo paskaidro, kāpēc tā izturējies pret savu viesi.

Kaimiņš atklāja, ka viņam neesot "patikusies" jaunā puiša attieksme jau pirms tikšanās - Nottārs ir lūdzis sev atsūtīt pakaļ mašīnu, kas viņu atvestu uz studiju, kā arī kritizējis radiostaciju.

"Gribu jau, lai cilvēks mainās, nevis nemainās. Labi, ka viņam vēl ir tikai 18. Tad vēl viss ir priekšā,  un var jau kaut ko pamainīt par 180 grādiem un vairāk nedziedāt. Vai dziedāt tā, ka nav jājautā, ko tu tur dziedi," prātuļoja Kaimiņš.

Pēc Nottāra hita Perfekta diena un tā panākumu aktīvas apspriešanas Kaimiņš radio klausītājus nolēma iepriecināt ar nelielu performanci - viņš demonstrēja visu savu aktiermeistarību, emocionāli deklamējot tekstu no YouTube klipiņa, kurā fragmentā no filmas Sakāve Ādolfs Hitlers komentē Nottāra klipu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!