Foto: Vida Press
Piektdien Losandželosā smagā avārijā cietusi amerikāņu aktrise Anna Heša, un šobrīd aktrise atrodas komā, ārstiem stāvokli vērtējot kā kritisku un smagu, ziņo "The Guardian".

53 gadus vecā Heša piektdien ar savu zilo "Mini Cooper" lielā ātrumā braukusi pa ielu, līdz ietriekusies kādā mājā, automašīnai aizdegoties. Notikuma vietā ieradušies glābēji izvilka aktrisi no auto vraka un nogādāja Hešu slimnīcā. Tūdaļ pēc avārijas Anna Heša vēl komunicējusi ar glābējiem, taču šobrīd viņa atrodas komā "ārkārtīgi kritiskā stāvoklī", situāciju raksturojuši ārsti.

Heša komas stāvoklī ieslīgusi pirmdien. Aktrises pārstāvji medijiem pavēstījuši, ka viņai ir būtiski plaušu bojājumi, nepieciešama mehāniska ventilēšana, kā arī apdegumi, kam vajadzīga ķirurģiska palīdzība. Hešas preses pārstāvis aicinājis lūgties par aktrisi, tomēr viņas stāvoklis vērtējams kā stabils.

Kā liecina pašreiz pieejamā informācija, aktrise lielā ātrumā traukusies pa ielu un pēkšņi ietriekusies apdzīvotā privātmājā. Mājas iemītniece negadījumā nav cietusi, tomēr pati ēka vairs nav apdzīvojama. Ir atvērts ziedojumu konts, lai palīdzētu ēkas saimniecei to savest kārtībā.

Cietušā nama kaimiņi kanālam "Fox News" pastāstījuši, ka Hešas vadītā automašīna izbraukusi cauri mājai. "Viņas mašīnai bija izsisti visi stikli, es atvēru mašīnas aizmugurējās durvis. Heša teica, ka nav labi, ka ir grūti. Viņu izcēla tikai tad, kad ugunsgrēks bija pilnībā nodzēsts," notikumus atstāstīja kaimiņi. Losandželosas policijas departaments turpina izmeklēšanu.

Novērošanas kameru video, kas ievietots "YouTube", redzams ātrums, ar kādu traucās Hešas "Mini Cooper":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!