Foto: Vida Press

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda pieprasījusi jaunu tiesas prāvu pret savu bijušo vīru Džoniju Depu. Aktrise iesniegusi 68 lappušu biezu apelācijas sūdzību, nepiekrītot tiesas lēmumam šovasar, Depam uzvarot prāvā par neslavas celšanu pret viņu no bijušās laulenes puses.

Ambera Hērda ir pārsūdzējusi Virdžīnijas štata tiesas lēmumu, ka viņai jāmaksā bijušajam vīram Džonijam Depam 10 miljoni ASV dolāru par apmelošanu un neslavas celšanu. Hērdas advokāti sagatavojuši garu pārsūdzību, kurā pieprasīta jauna tiesvedība.

Kā vēsta "Mail Online", dokumentā apgalvots, ka strīdā nav tikuši ņemti vērā vairāki nozīmīgi pierādījumi, kā arī pieprasīts jauno izskatīšanu veikt citā štatā, ne Virdžīnijā. Hērda uzskata, ka tiesnesis bija kļūdījies, liedzot izskatīšanu medicīniska rakstura dokumentiem, kas varētu ko vairāk pateikt par vardarbību, kas it kā bijusi pret viņu veikta.

Hērdas pārstāvji lūdz atcelt zvērināto spriedumu vai nu ar Depa kunga prasību noraidīšanu, vai arī pilnībā no jauna izskatot lietu.

Jāpiebilst, ka arī Depa advokāti ir pārsūdzējuši tiesas lēmumu, kas atzina viņu par vainīgu vienā prāvas punktā un paredzēja, ka Depam jāsamaksā Hērdai divu miljonu dolāru atlīdzība.

Juridiskie cīniņi Virdžīnijas štata tiesā turpinās, vēsta "New York Times".

Kā zināms, šovasar jūnijā zvērinātie pēc sešas nedēļas ilgušās prāvas nosprieda, ka Deps un Hērda viens otram cēluši neslavu, vienlaikus nospriežot, ka Depam naudas izteiksmē pienākas ievērojami lielāka kompensācija.

Deps spriedumu svinēja kā savu uzvaru, savukārt Hērda atzina, ka ir bēdu sagrauta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!