Foto: Vida Press
Ar skaļu paziņojumu klajā nākusi 21 gadu vecā amerikāņu aktrise un dziedātāja Bella Torna – viņa publiski pavēstījusi, ka ir panseksuāla.

Bella, kura savulaik atpazīstamību iemantoja kā bērnu aktrise, piedaloties dažādos "Disney Channel" seriālos un šovos, pēdējos gados ne vienu reizi vien nonākusi ziņu virsrakstos, pateicoties aušīgai uzvedībai un dažādiem skandāliem.

Pirms vairākiem gadiem tviterī Torna nāca klajā ar paziņojumu, ka viņa ir biseksuāla. Savukārt intervijā kanāla ABC raidījumā "Good Morning America" viņa šonedēļ paziņojusi, ka patiesībā esot panseksuāla.

"Es patiesībā esmu panseksuāla un to nemaz nenojautu," intervijā, kurā viņa popularizējusi savu jauno grāmatu "Wannabe Mogul: Mental Disarray", sacījusi Torna, piebilstot, ka "tev patīk tas, kas tev patīk".

Aktrise norādījusi, ka "tai nav jābūt meitenei, tam nav jābūt puisim, viņam, viņai, šim vai tam"

"Burtiskā nozīmē tev patīk personība, būtne kā tāda," sacījusi aktrise.

Jau vēstīts, ka panseksuāļi ir indivīdi, kas nešķiro cilvēkus pēc viņu dzimuma, seksualitātes un izskata. Viņiem patīk visu dzimumu un orientāciju cilvēki – gan sievietes, gan vīrieši, gan transseksuāļi un arī interseksuāļi jeb cilvēki, kas īsti nav vēl izlēmuši, kādu dzimumu pārstāv.

Savulaik arī popzvaigzne Mailija Sairusa paziņoja, ka viņa ir panseksuāla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!