Foto: AP/Scanpix/LETA
Amerikāņu aktierim Tomam Krūzam tomēr nav izdevies saglābt attiecības ar pēdējo draudzeni, savu ekrāna partneri filmā "Neiespējamā misija 7". Abi bija kopā nedaudz ilgāk par gadu, tomēr pa starp jau pamanījās izšķirties. Nu tas noticis vēlreiz un, domājams, pavisam.

59 gadus vecais Toms Krūzs un aktrise Heilija Atvela (40) pielikuši punktu romantiskām attiecībām, solot palikt labi draugi, ziņo "The Sun". Šķiršanās notikusi nedēļu pēc tam, kad Atvela pavadīja Krūzu jaunās lentes "TopGun: Maverick" pirmizrādē. Tobrīd nekas vēl neliecināja, ka viņu attiecības tuvojas beigām.

Pāris pirmo reizi publikā parādījās Vimbldonas tenisa čempionātā 2021. gada jūlijā. Bet jau septembrī abi pašķīrās, taču pēc tam deva viens otram vēl vienu iespēju. Nu Krūzs draudzeni pametis. Kāds aktierim pietuvināts cilvēks tabloīdam pauda: "Diemžēl viņiem neizdevās. Tagad viņi nolēmuši palikt labu draugu statusā. Viņi ļoti labi saprotas, starp abiem ir fantastiska ķīmija," stāsta paziņa.

Krūzs un Atvela neesot gaidījuši tādu preses uzmanību savām attiecībām. "Romāns bija īsts un patiess, taču tas nebija paredzēts publikai, abi vēlējās dzīvi aiz slēgtām durvīm," paskaidroja zinātājs.

Krūzs un Atvela iepazinās un satuvinājās "Neiespējamās misijas" filmēšanā 2020. gada beigās. Viņi nekad nav publiski komentējuši savas attiecības, taču šad tad kopīgi izgāja sabiedrībā.

Tomam Krūzam bijušas daudz draudzenes, lielākoties šovbiznesa slavenības. Aktierim bijušas arī trīs laulības (ar Mimi Rodžersu, Nikolu Kidmenu, Keitiju Holmsu), viņš trīs bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!