Foto: Veronika Lokotko

Aktieris un tautā mīlētais joku plēsējs Jānis Jarāns, izrādās, jau četrus gadus nelieto ne pilītes alkohola, viņš atklājis intervijā žurnālam "Privātā Dzīve".

Populārais jokdaris šogad jūnijā atzīmējis 65 gadu dzimšanas dienu, ko svinējis pie jūras divatā ar sievu. Jarāns atzīst: ar gadiem draugu paliek arvien mazāk, un būtisks aspekts ir arī fakts, ka viņš vairs nelieto alkoholu.

Intervijā "Privātajai Dzīvei" Jarāns atklāj, kā no alkohola netikuma ticis vaļā. Viņam palīdzējusi kāda māsas atrasta tantiņa no Tukuma puses. Olgas kundze, esot sertificēta zinātniece.

"Man kļuva interesanti, kāda tad viņa ir," par māsas atrasto burvi teic aktieris. Tukuma apkaimē, lauka vidū no mazas mājiņas iznākusi sirma kundzīte, kura atpazinusi "Jānīti" un uzreiz arī teikusi: "A kāpēc tu Plēpi [aktieris Rūdolfs Plēpis – red.] neatved pie manis, es varētu viņam palīdzēt! Gribi, es arī tev aizsiešu visus galus ciet, un tu vairs nekad nelietosi alkoholu?"

Kundzīte paņēmusi divas minerālūdens pudeles un novārdojusi tās. Tad likusi braukt mājās un to ūdeni izdzert. Tā kā Jarānam todien kāreizīt bijušas nelielas paģiras, viņš ar baudu "minīšus" izdzēris.

Nākamajā rītā gājis uz veikalu un sev par pārsteigumu piefiksējis, ka TAI nodaļai ir pagājis garām, pat galvu nepagriezis.

"Un tā nu es šiem plauktiem eju garām jau četrus gadus," izdevumam "Privātā Dzīve" teic Jarāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!