Foto: Vida Press

Aktieris Leonardo Dikaprio gadu gaitā apliecinājis, ka ir dažas lietas, kas viņa dzīvē nemainās. Viena no tām – neremdināma aizraušanās ar jaunām modelēm.

Dikaprio jau labu laiku tiek uzskatīts par vienu no iekārojamākajiem Holivudas vecpuišiem, un saraksts ar sievietēm, kuras apbūris viņa izskats un džentlmeņa manieres, ir visai iespaidīgs, turklāt tajā netrūkst arī slavenu daiļaviņu.

Pērn 43 gadus vecais Dikaprio izšķīrās no dāņu modeles Ninas Agdalas, ar kuru satikās vairākus gadus. Drīz vien par viņa jauno simpātiju kļuva vācu modele Lorēna Rae. Savukārt jaunākie ziņu virsraksti liecina, ka tagad Holivudas spīdeklis aizrāvies ar argentīniešu izcelsmes modeli un aktrisi Kamilu Moroni (attēlā).

Aktieris un par viņu 23 gadus jaunākā modele, kura, starp citu, Holivudas leģendu Alu Pačino publiski dēvē par savu patēvu, jo vīrietis jau vairākus gadus tiekas viņas mammu Lusilu, pēdējos mēnešos vairākkārt manīti kopā, un arī paparaci cītīgi vaktē brīdi, kad varēs iemūžināt pārīša mīļuma izpausmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!