Foto: Privātais arhīvs

Viens no pamanāmākajiem slavenību pāriem Latvijā – miljonārs Valērijs Maligins un aktrise un māksliniece Elīna Dzelme – devušies ceļojumā, un uzņēmēja mīļotā dalījusies ar kādu īpaši jestru kadru no brauciena sākuma.

Dzelme un Maligins atpūšas Taizemē, un aktrise sociālajos tīklos padalījusies ar fizisko vingrinājumu foto no eksotiskā pasaules nostūra.

Viņa demonstrējusi apbrīnojamu lokanību, bet īpašas simpātijas izpelnījies jautrs foto, kurā Elīna iemūžināta, ar rokām turot savus papēžus un uz pasauli lūkojoties caur kājstarpi.

Jau vēstīts, ka Maligins un bijusī Dailes teātra štata aktrise Dzelme publiski savas attiecības atklāja pērnā gada pavasarī, un, par spīti baumām par krīzi attiecībās, abi ne tikai spējuši nosargāt savu mīlestību, bet arī kļūt par vienu apspriestākajiem pāriem Latvijā.

Vasaras izskaņā viņi ļāva ielūkoties Dzelmes 30 gadu dzimšanas dienas svinībās Maligina īpašumā Jūrmalā, bet smalkajā Martas labdarības ballē, kas notika oktobra sākumā, viņi pārsteidza ar īpaši oriģinālu tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!