Foto: Vida Press
Šoruden pārdošanā nonācis kārtējai slavenību miteklis Losandželosā. Par 2,2 miljoniem ASV dolāru iespējams iegādāties greznu savrupnamu, kura īpašnieks pēdējos septiņus gadus bijis populārais aktieris, seriāla "Pārkāpt robežu" ("Breaking Bad") zvaigzne Ārons Pols. Savukārt iepriekš nams piederējis Holivudas spīdeklim Bredam Pitam.

Aktieris kopā ar sievu Lorēnu un abu kopīgo gadu veco meitiņu nesen pārvākušies uz kādu plašāku mitekli, tāpēc ģimenes līdzšinējā dzīvesvieta nonākusi pārdošanā, vēsta izdevums "People".

Spāņu stilā celtā un 2864 kvadrātmetru plašā villa, kas tapusi aizvadītā gadsimta trīsdesmitajos gados, atrodas kalnainā rajonā Rietumholivudā, un no nama paveras pasakains skats uz Losandželosas panorāmu.

Mājā ir četras guļamistabas, četras vannasistabas, plaša viesistaba ar kamīnu, terase, kā arī liela ēdamistaba, kur uzņemt ciemiņus. Nama iekšējā apdarē plaši izmantots akmens un koks, un villā ir izbūvēti daudzi lieli logi.

Savukārt, kā vēsta ārzemju mediji, pievienotā vērtība mājai esot fakts, ka pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados tur kādu brīdi mitinājies Breds Pits.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!