Foto: Vida Press

Pēdējos gados ar apskaužamu regularitāti ziņu virsrakstus pāršalkusi vēsts, ka Holivudas aktrise Dženifera Anistone ir bērna gaidībās, taču drīz vien atklājies, ka kāds labdaris izplatījis nepatiesas runas. Šonedēļ šo tematu atkal aktualizējusi miljonu mantinieces Parisas Hiltones māmiņa Keitija Hiltone, kura publicējusi visnotaļ divdomīgu tvītu.

Naktī no svētdienas uz pirmdienu Holivudā tika sadalītas "Oskara" balvas, un pasākuma viesu vidū bija arī Anistone, kura žilbināja sievišķīgās auguma aprises izceļošā pieguļošā vakartērpā ar skatienus piesaistošu dekoltē izgriezumu un dziļu sķēlumu.

"Dženifera Anistone šovakar izskatās tik skaisti, es jums saku, viņa 100% gaida meitiņu!" pirmdien savā "Twitter" profilā steigusi pavēstīt Hiltone, divdomīgo tvītu papildinot ar vairākām emocijzīmēm – sirsņām, priecīgām sejiņām, puķēm un citām sīkbildēm.

Sociālajos tīklos zibenīgi sākušās diskusijas par 48 gadus vecās Anistones grūtniecību, un daudzi pauduši neizpratni, kā tas nākas, ka aktrise pasākumā demonstrējusi acīmredzmi plakanu vēderiņu, bet pēkšņi kāds pavēsta, ka viņa ir stāvoklī. Eļļu ugunij piešāvis fakts, ka Hiltone savu divdomīgo tvītu izdzēsusi tikai pēc laba laiciņa.

Anistonei pietuvināts cilvēks, kurš vēlējies saglabāt anonimitāti, medijiem vēlāk skaidrojis, ka Keitijai vajadzētu nokaunēties.

"Tas ir tik rupji! Man ir kauns par viņu!" slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "E! News" sacījis anonīmais informators.

Zinātājs skaidrojis, ka runas par Anistones grūtniecību ir nepatiesas. Tāpat viņš piebildis, ka aktrise nemaz nav pazīstama ar Keitiju un neviens joprojām nesaprot, kāpēc Hiltone kaut ko tik muļķīgu rakstījusi.

Tiesa, iespējams Hiltonei misējies, jo viņa uzticējusies pretrunīgi vērtētajam tenku portālam "Radar Online", kas nesen izplatīja viltus paziņojumu, ka Anistone it kā esot gaidībās. Savukārt "E! News" īpaši uzsvēris, ka ziņas par aktrises iespējamo grūtniecību kārtējo reizi ir nepatiesas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!