Foto: Vida Press
Ārzemju mediji satraukti vēsta, ka Holivudas noslēpumainākā pāra – aktieru Raiena Goslinga un aktrises Evas Mendesas (abi attēlā) – attiecībās iestājusies pamatīga krīze, kas varētu novest pie šķiršanās.

Pirmais par to steidzis paziņot allaž modrais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "Radar Online", kuram kāds anonīms informators izpaudis privātas detaļas par pāra attiecībām.

"Evai un Raienam jau sen šīs attiecības nerūp," tabloīds citējis kādu pāra draugu, kurš, protams, nav vēlējies izpaust savu vārdu.

Anonīmais labdaris piebildis, ka vienīgais, kas pāri šobrīd satur kopā, esot viņu mazās meitiņas. "Tas, ka viņi pat vairs necenšas strīdēties, acīmredzami norāda uz to, ka viss ir beidzies. Vienīgais, par ko viņi abi ir vienisprātis – neviens no viņiem nejūtas apmierināts," stāstījis zinātājs.

Tabloīds izskaitļojis, ka Mendesa un Goslings jau vairākus mēnešus neesot manīti kopā. Tiek vēstīts, ka pēdējie prese foto ar pāri tapuši šī gada janvārī.
Foto: Vida Press

"Kopš Eva sākusi izvairīties no sabiedrības acīm, viņa kļuvusi par paranoisku eremītu. Tas starp viņu un Raienu radījis lielu plaisu.

Viņa mēdz nedēļām ilgi nesarunāties ar citiem pieaugušajiem. Situācija ir saspīlēta. Eva neiziet no mājas un ignorē Raiena ģimeni. Turklāt viņa ir pārliecināta, ka aktieris viņai ir neuzticīgs.

Raiens nav no tiem vīriešiem, kas krāpj mīļoto, viņš nespēj izturēt, ja citas sievietes viņam izrāda uzmanību. Viņš nespēj samierināties, ka tiek apvainots par to, ko nekad nav darījis," "Radar Online" klāstījis zinātājs, kurš spriedis – viss liecina par to, ka pāris izšķiršies.

Atgadinām, ka Goslings un Mendesa ir pāris kopš 2011. gada. Abi viens otrā ieskatījās filmas "The Place Beyond Pines" ("Vieta starp priedēm") filmēšanas laukumā. Eva mīļotajam dāvājusi divas meitas – šobrīd trīs gadus veco Esmeraldu un vienu gadu veco Amadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!