Foto: DELFI

Dailes teātra ārštata aktrise Ieva Pļavniece un viņas draudzene Anamika Goldberga (abas kopā attēlā) nedēļas izskaņā pārsteigušas savus sekotājus sociālajos tīklos – abas paziņojušas par laulībām.

Abas sievietes jau labu laiku, kopā apmeklējot dažādus publiskus pasākumus, nevairās slēpt savu ciešo draudzību, bet no sīkākiem komentāriem par attiecībām gan aktrise, gan viņas mīļotā sieviete ir atteikušās.

Šonedēļ viņas nolēmušas visnotaļ publiski padalīties ar kādu priecīgu savas dzīves notikumu - svētdienas vakarā Pļavniece savā Facebook profilā nomainījusi attiecību statusu un paziņojusi par laulībām.

Savukārt Anamika draugiem.lv profilā nomainījusi attiecību statusu un norādījusi, ka viņa ir precējusies ar Pļavnieci. Arī Facebook profilā viņa veikusi attiecību statusa izmaiņas, tiesa, tur nenorādot, ar ko viņa salaulājusies. 

Pirmo reizi plašāka sabiedrība par Pļavnieces un Goldbergas attiecībām uzzināja pirms aptuveni gada, kad abas sievietes apmeklēja Martini ballīti, kurā kādā nomaļākā stūrītī bija pamanītas bučojoties.

Aktrise savu netradicionālo orientāciju nav nedz apstiprinājusi, nedz noliegusi, bet intervijā žurnālam OK! viņa pērn atzina, ka neiedala cilvēkus dzimumos.

"Uzskatu, ka mīļotais cilvēks ir cilvēks, ar kuru vari darīt visu. Ar kuru tev ir interesanti itin visā. Ir sfēras, kurās viņš gudrāks. Man ir svarīgi, lai man blakus ir gudrs cilvēks," toreiz par savu dzīvi teica Pļavniece, norādot, ka, lai gan viņa ir dēvējama par "laimīgi aizņemtu" sievieti, galvā viņa ir brīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!