Foto: DELFI
Dailes teātra aktrise Ieva Pļavniece (attēlā) par savu privāto dzīvi vienmēr runājusi izvairīgi, kas neizbēgami radījis daudz baumu un pat licis runāt par viņas netradicionālo seksuālo orientāciju.

Šī gada septembrī pašmāju medijus pāršalca ziņa, ka Pļavniece sabiedrībā kopā izgājusi kopā ar sievieti (attēlā apakšā), un abas daiļā dzimuma pārstāves pat nav vairījušās no publiskām maiguma izpausmēm. Pati Pļavniece gan šīs runas komentē atturīgi.

"Es ļoti cenšos sargāt savu māju - gan vietu, kur dzīvoju, gan to, kas ir ap mani. Ja cilvēki izdomā kādus pieņēmumus vai faktus, man pat nejautājot, sadzejo savu stāstu - tā ir viņu darīšana. Es uzskatu, ka man nav jākomentē. Nekas," žurnālam OK atzinusi pievilcīgā aktrise.

Runājot par savām attiecībām, Pļavniece skaidras atbildes nav devusi, vien uz jautājumu, vai sievietes ir raudājušas pie viņas namdurvīm, mīklaini atzinusi, ka "kāda sirds vienmēr ir salauzta", jo pa "trīsdesmit trim gadiem jau kaut kas ir sastrādāts".

Intervijā žurnālam OK viņa arī atzinusi, ka viņai ļoti patīk matriarhāts, tomēr starp viņas draugiem ir arī daudz vīriešu, kurus viņa nevērtē kaut kā citādi tikai tāpēc, ka ir matriarhāta piekritēja.

"Es neiedalu cilvēkus dzimumos. Es cilvēkus iedalu cilvēkos," savu attieksmi paudusi Pļavniece, kā arī atzinusi, ka neuzskata par savu mērķi laist pasaulē bērnus.

"Īstenībā gribu dzīvot savu dzīvi. Tādā nozīmē, ka es par katru cenu neskriešu pēc sevis turpinājuma. Neesmu tas tips, kas gribētu dzīvot bērniem. Vai bērnu bērniem. Es gribu dzīvot sev," atklāta bijusi Ieva un uz iespējamajiem pārmetumiem par egoismu norādījusi, ka arī cilvēks, kurš rada pēcnācējus, lai viņi pēc tam par vecākiem rūpētos, arī ir egoisti.

"Manuprāt, ir svarīgi dzīvot sev un savam mīļotajam cilvēkam. Tad tas nav egoisms. Egoisms ir cīnīties ar savu mīļoto cilvēku, mēģināt viņu pakļaut, pārtaisīt, izkalpināt, necienīt, neveidot kompromisus," savu viedokli atklājusi aktrise, bet nav slēpusi, ka viņai ir attiecības un, ja ir brīvs laiks, viņa to labprāt pavada kopā ar viņu.

"Uzskatu, ka mīļotais cilvēks ir cilvēks, ar kuru vari darīt visu. Ar kuru tev ir interesanti itin visā. Ir sfēras, kurās viņš gudrāks. Man ir svarīgi, lai man blakus ir gudrs cilvēks," žurnālam OK atzinusi Pļavniece.

"Jā, esmu laimīga. Brīva. Nu, galvā brīva. Es esmu laimīga aizņemta. Bet galvā brīva, un es jūtos stipra. Un man nav bail," savu dzīvi vērtējusi aktrise.
Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!