Foto: Vida Press

Pēc nepilnu piecu gadu draudzības izjukušas aktiera Leonardo Dikaprio attiecības ar modeli Kamilu Moroni, kurai nule apritēja 25 gadi, vēsta "The Sun".

Kāds aktierim pietuvināts avots tabloīdam pavēstījis, ka 47 gadus vecais Dikaprio šķīries no Morones šīs vasaras sākumā. "Starp viņiem vairs nav jūtu un viss dabiski beidzās," skaidroja informētais cilvēks.

Daudzus šis fakts nav pārsteidzis, jo Kamila Morone nesen nosvinēja savu 25. jubileju, savukārt izcilais aktieris nekad nav saticies ar sievietēm, kas vecākas par 25. Morone ir 22 gadus jaunāka par Dikaprio.

Abi ir pazīstami jau sen, kopš meitenes pusaudzes gadiem. Pirmo reizi viņa satika Dikaprio 2008. gadā, būdama 12 gadus veca. Viņus sapazīstināja aktieris Als Pačīno, kurš savukārt daudzus gadus tikās ar Morones māti Lusilu, un Dikaprio kļuva par šīs ģimenes draugu.

Taču romantiskas attiecības starp aktieri un nākamo modeli izveidojās 2017. gadā, kad viņš tikko bija šķīries no citas jaunas modeles. Abi draudzējās, bet tikai nākamajā gadā par savām attiecībām vēstīja publiski. Kāds pazīstamais pat izteicās, ka "Leo nekad nevienu meiteni nav tā mīlējis, viņš pat apsver domu viņu precēt un radīt bērnus".

Ne Morone, ne Dikaprio pagaidām nav snieguši komentārus par attiecību beigām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!