Foto: Privātais arhīvs
Krievijas medijos šobrīd dedzīgi tiek iztirzāts 48 gadus vecās aktrises, savulaik populārā seriāla "Mana mīļā aukle" ("Моя прекрасная няня") galvenās varones Vikas atveidotājas Anastasijas Zavorotņukas veselības stāvoklis. Sievietes ģimene atteikusies presei sniegt jebkādus komentārus, un tas radījis labu augsni dažādiem pieņēmumiem un baumām, turklāt netrūkst anonīmu, situācijai it kā pietuvinātu informatoru, kas gatavi nopludināt informāciju.

Šonedēļ tika vēstīts, ka Zavorotņuka, kurai šopavasar tika konstatēts ļaundabīgs smadzeņu audzējs, atrodas kādā privātklīnikā Maskavā un cīnās par savu dzīvību. Izdevums "Kompravda" pirms pāris dienām ziņoja, ka aktrise smadzeņu tūskas dēļ esot nonākusi komā, viņa vairs nespēj patstāvīgi elpot, tāpēc ir pieslēgta aparātam, kura dēļ esot sākusies pneimonija, un vairāki iekšējie orgāni pārstājuši darboties.

Savukārt dažas dienas vēlāk presi pāršalca ziņas, ka aktrise esot pamodusies no komas un sākusi patstāvīgi elpot.

Tiesa, izdevums "Utro" tagad vēsta, ka Zavorotņuka neesot nākusi pie samaņas, jo viņa, pirmkārt, nekad nemaz neesot bijusi komā.

Publiskajā vidē izplatījusies informācija, ka ziņas par Zavorotņukas nonākšanu komā, elpošanas aparāta izraisītu pneimoniju un iekšējo orgānu mazspēju esot klaji meli.

"Anastasija nepamodās no komas, jo nekad tajā nebija nonākusi. Aktrise nebija uz nāves sliekšņa, lai gan viņa ir ļoti smagi slima," citēts kārtējais anonīmais avots.

Tāpat arī tiek vēstīts, ka Zavorotņukai tiek veikta apstarošana un viņai šobrīd klājas ļoti smagi. Tiek ziņots, ka klīnikā viņu iekārtojuši ietekmīgi draugi. Aktrisei esot apdrošināšana, kas sedz ārstēšanās izdevumus.

Tikmēr "Kompravda" pieturas pie versijas, ka aktrise esot bijusi komā, bet nupat nākusi pie samaņas, pateicoties tam, ka ārstiem ar antibiotikām izdevies mazināt smadzeņu tūsku un infekciju, un viņai drīzumā esot gaidāma operācija, turklāt onkologi esot pārliecināti – Anastasijai esot iespēja pilnībā izveseļoties.

Jau vēstīts, ka plašsaziņas līdzekļu rīcībā esošā informācija liecina – aktrisei smadzeņu audzējs tika atklāts ļoti vēlīnā stadijā šopavasar. Anastasija pirms tam ilgstoši esot sūdzējusies par galvassāpēm un nelabumu no rītiem, tomēr viņa domājusi, ka pie tā vainojams stress.

Aprīlī Vācijā aktrisei esot veikta smadzeņu operācija. Savukārt jūnijā sieviete atgriezusies dzimtenē, un viņas veselības stāvoklis drīz vien atkal pasliktinājies – paaugstinājies Anastasijas asinsspiediens un viņa cietusi neizturamas galvassāpes. Zinātāji presei stāstījuši, ka aktrise ļoti pieņēmusies svarā.

Zavorotņukai visu šo laiku līdzās bijis viņas trešais vīrs, daiļslidotājs Pjotrs Černišovs, ar kuru viņa ir precējusies jau 11 gadus. Pērn rudenī pasaulē nāca abu kopīgā meita Mila.

Tāpat arī aktrisei ir divi pilngadību jau sasnieguši bērni – meita Anna un dēls Maikls – no iepriekšējām attiecībām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!