Foto: Reuters/Scanpix

Austriešu aktieris Kristofs Valcs (attēlā) ieguvis ļaundara lomu nākamajā britu superaģenta 007 Džeimsa Bonda franšīzes filmā, ziņo britu laikraksts Daily Mail.

58 gadus vecais aktieris esot aizvietojis britu aktieri Čivetelu Edžioforu, kuram nācās aiziet no kinolentes.

Kristofs Valcs ir divkārtējs "Oskara" balvas laureāts, un abas reizes tās saņēmis par otrā plāna lomām Kventina Tarantino filmās - Inglourious Basterds (2009) un Django Unchained (2012).

Decembrī sāksies 24. Bonda sērijas filmas uzņemšana. Galveno lomu atveidos aktieris Daniels Kreigs, savukārt MI6 vadītāja M lomu šoreiz uzņemsies Ralfs Fainss.

Kinolente daļēji tiks uzņemta Austrijā, kur jau kopš septembra sākušies sagatavošanās darbi. Citas ainas tiks filmētas Itālijā, Marokā, Meksikā un Lielbritānijā.

Pagaidām filmai vēl nav nosaukuma - tā figurē kā Bond 24, bet zināms, ka tās pirmizrāde notiks 2015. gada 6. novembrī. Jaunās filmas režisors ir Sems Mendess, kurš uzņēma arī iepriekšējo filmu Skyfall.

Jau vēstīts, ka par jauno "Bonda meiteni" izraudzīta 29 gadus vecā franču aktrise Lea Seidū, kura plašākai publikai ir pazīstama pēc lesbiešu drāmas Adeles dzīve, par ko viņa 2013. gadā saņēma Kannu kinofestivāla "Zelta palmas zaru".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!