Foto: Vida Press
Jau divas nedēļas nav nekādu ziņu par britu aktieri Džulianu Sandsu, kurš 13. janvārī devās pārgājienā pa kalnainu apvidu Losandželosā. Viens no aktiera trim brāļiem izteicies, ka no Džuliana jau ir atvadījies, raksta BBC.

Lai gan policija un glābēji veic visa veida meklēšanas pasākumus, līdz šim nav izdevies atrast Sengeibriela kalnu apvidū pazudušo 65 gadu veco aktieri.

48 stundas pēc tam, kad tika uzsākta pazudušā meklēšana, kalnos atrada viņa pārgājiena biedru – 75 gadus vecu Losandželosas iedzīvotāju Jinu Čungu. Vīrietim bija kājas trauma un dažādi laikapstākļu nodarīti bojājumi, taču viņš ir dzīvs.

Sandsu joprojām nav izdevies atrast; tagad meklēšanā iesaistīts arī policijas helikopters. Sanbernardino apgabala šerifa departaments tviterī paziņoja, ka izmantos Kalifornijas šosejas patruļas helikopteru, kurā ir ierīce, kas spēj noteikt "atstarojošu materiālu, elektroniku un dažos gadījumos arī kredītkartes".

Policija jau vairākas nedēļas ir aicinājusi cilvēkus nedoties pārgājienos pa apgabala kalniem, jo fiksētas vairākas lavīnas. Iepriekš Sandsa meklējumus apgrūtināja spēcīgas vētras.

Džulians Sands ir britu aktieris, kurš jau ilgi dzīvo Losandželosā, kur precējies ar rakstnieci Jevgēņiju Citkovicu, ģimenē uzauguši divi bērni. Vēl viens Sandsa bērns nāca pasaulē viņa pirmajā laulībā ar britu žurnālisti un TV personību Sāru Sandsu.

Aktiera ģimene izplatījusi paziņojumu, sakot paldies "varonīgajai meklēšanas komandai, kas sarežģītajos apstākļos pūlas nogādāt Džulianu mājās."

Aktierim ir trīs brāļi, un viens no viņiem izteicies, ka ir no Džuliana jau atvadījies: "Esmu samierinājies ar viņa aiziešanas faktu."

Džulians Sands filmējies vairākos desmitos kinofilmu, tostarp drāmā "Atvadas no Lasvegasas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!