Foto: RIA Novosti/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā Kannās sākās prestižais un izdaudzinātais Kannu kinofestivāls, kurā, pašai negribot, pastiprinātu uzmanību kāda nepieklājīga huligāna dēļ izpelnījusies aktrise Amerika Ferera.

26 gadus vecais Ukraiņu žurnālists Vitālijs Sedjuks laika gaitā izpelnījies ļoti bēdīgu slavu, un viņš ir viens no populārākajiem sarkanā paklāja huligāniem, kurš regulāri dara visu, lai spodrinātu savu nešpetno tēlu.

Aizvadītās nedēļas izskaņā par huligāna kārtējo upuri krita aktrise Amerika Ferera - kamēr sieviete kopā ar vairākiem kolēģiem pozēja fotogrāfiem, žurnālists izskrēja uz sarkanā paklāja, nometās uz zemes un pabāza galvu zem dāmas kuplās kleitas.

Ilgi nebija jāgaida, līdz pārbiedētajai un pārsteigtajai aktrisei palīgā atsteidzās miesassargi, kas ātri vien nepieklājīgo žurnālistu aizvilka prom no sarkanā paklāja, tomēr Vitālijs bija panācis savu - viņam jau atkal izdevās piedzīvot dažas slavas minūtes un kaut uz mirkli nonākt fotogrāfu uzmanības lokā.

Lai gan aktrises sejā bija manām sašutums, viņai izdevās saglabāt apskaužamu mieru, savukārt Amerikas kolēģi nepieklājīgajam huligānam veltīja riebuma pilnus skatienus. Tiesa, pats Vitālijs nespēja vien beigt smaidīt un priecāties par nule paveikto "varoņdarbu".

Šī nav pirmā reize, kad žurnālists uz sarkanā paklāja sarīko scēnu un kļūst par vienu no vakara apspriestākajiem viesiem. Tā, piemēram, savulaik Vitālijs pat izpelnījās pļauku no Holivudas aktiera Vila Smita. Toreiz huligāns filmu zvaigzni mēģināja publiski noskūpstīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!