Foto: Privātais arhīvs
Latviešu izcelsmes Krievijā slavenā aktrise Agate Muceniece "Instagram" platformā nākusi klajā ar jaunu paziņojumu.

Mucenieces ģimenes drāmai līdzi seko visa Krievija. Pagājušajā nedēļā aktrise no savas mātes "Instagram" konta vēstīja, ka vīrs, Krievijas sekssimbols Pāvels Priļučnijs bijis pret viņu vardarbīgs.

Aktrise nav varējusi pie saviem sekotājiem vērsties no sava instagrama, jo Priļučnijs sievas telefonu izmetis pa logu. Savā paziņojumā Muceniece vēstīja, ka vīrs nenormāli dzerot, kļūst agresīvs, dzen prom no mājām.

Pāris, kurš it kā šķiras, Covid-19 pandēmijas dēļ vēl nupat dzīvoja kopā vienā mājā kā ģimene.

Nu Muceniece publiskojusi jaunu paziņojumu. Tajā viņa pauž nožēlu par iepriekš publiskoto video, kurā stāstīja par Priļučnija neadekvāto uzvedību un vardarbību.

Aktrise vēsta, ka ar viņu un bērniem šobrīd viss ir kārtībā. Lai gan viņai bijis smagi, ģimenes konflikta publiskošanu viņa nožēlo.

"Atzīstu, ka tika radīta liela rezonanse. Es ticu, ka tas izprovocēs problēmas risinājumu, bet visi stāstā iesaistītie sāks jaunu, gaišu ceļu," vēsta Muceniece.

Viņa esot guvusi secinājumus par izdarītajām kļūdām, kuras centīsies vairs nepieļaut. Aktrise arī norāda, ka nav Priļučnija ienaidniece, taču vēl viņam normalizēt savu fizisko un garīgo veselību.

"Tagad mans uzdevums ir atrast laimi un rādīt bērniem, ka ģimene ir gaišums, jautrība, smiekli un prieks," secina latviešu aktrise.

Jau vēstīts, ka Muceniece un Priļučnijs tika uzskatīts par vienu no pievilcīgākajiem Krievijas šovbiznesa pāriem. Abiem ir divi bērni, taču šogad aktieri paziņoja par lēmumu šķirties pavisam. Kamēr tas notiek, Muceniece savu dzīvi dokumentē sociālajos tīklos.

View this post on Instagram

Дорогие друзья! Я наконец восстановила свой Инстаграм! Во-первых, мы с детьми в порядке, все в безопасности, спасибо всем огромное за слова поддержки, я правда почувствовала, что я не одна, я вас всех мысленно обнимаю, вы даже представить не можете, как это важно, чувствовать такую колоссальную поддержку!!!🙌🏻 Все, что сейчас происходит для меня - тяжело! Конечно, признаю, что выпустив это все на публику, вызвала большой резонанс и буду верить, что это спровоцирует, только решение проблемы и далее, все участники истории - начнут новый и светлый путь! Поверьте, я не враг для Павла, я лишь хочу, чтоб его ментальное и физическое здоровье пришло в норму! Я, для себя сделала выводы, поняла все свои ошибки, постараюсь их более не совершать, моя задача сейчас, обрести счастье и показать своим детям, что семья - это свет, радость, веселье и смех! Я хочу и дальше транслировать свет и радость, ведь жизнь, она про это и любовь тоже!!!

A post shared by Agata M (@agataagata) on Apr 12, 2020 at 8:05am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!