Foto: Vida Press

22. februārī Drū Berimora svin "kantainos" 45. Ar savu mīlīgo sejiņu viņa par filmu zvaigzni kļuva jau nepieklājīgi agrā bērnībā. Tiesa, ceļš industrijā aktrisei nav bijis rozēm kaisīts.

Kino karjera viņai bija teju vai nolemta, jo mazā Drū piedzima kinozvaigžņu klanā – ģimenē, kurā paaudzēs jau bija tēlotāji.

Vectēva kontā bija Hamleta loma teātrī, bet tēvs bija varens Holivudas siržulauzējs. Arī talantīgs aktieris.

Vai talantu pārmantojusi arī Drū Berimora, kinozinātāju aprindās joprojām tiek lauzti šķēpi, lai gan Drū kameru priekšā bijusi kopš piecu gadu vecuma; viņa filmējusies vairākos desmitos ekranizējumu.

Berimorai ir pat sava "vietiņa" Holivudas zvaigžņu alejā, taču aktrise nav tikusi pārāk augstu novērtēta industrijā. Vienlaikus viņai ir kupls pielūdzēju pulks, kā arī pasaules mediji seko līdzi Berimoras gaitām gan profesionālajā, gan privātajā jomā.

Kāpēc? Tāpēc, ka Berimora ir ļoti izskatīga, piemīlīga un ar varen jestru pagātni.

Viņas pieaugšanas peripetijas ir skarbas. Jau pavisam agrā bērnībā naktsdzīve leģendārajā "izvirtības perēklī" – klubā "Studio 54" – noveda bērnu pie alkohola un narkotiku pamēģināšanas.

13 gadu vecumā Drū Berimora devās uz rehabilitācijas klīniku ārstēties no atkarības valgiem. 14 gadu vecumā viņa centās izdarīt pašnāvību. Bet 15 gadu vecumā meitene uzsāka patstāvīgu dzīvi pašas īrētos apartamentos.

Visam pa vidu jaunā meitene pusotru gadu pavadīja psihiatriskajā klīnikā. Par saviem trakajiem pusaudzības gadiem Berimora sarakstījusi grāmatu "Little Girl Lost" jeb "Pazudusī meitenīte".

Karsti gājis arī viņas privāto attiecību jomā. Berimora partnerus mainījusi kā zeķes, ar dažiem pamanoties pat saderināties un ātri vien arī pašķirties.

Kopumā Drū bijusi precējusies trīs reizes: divas laulības ilga vien gadu, trešā "izvilka" četrus gadus līdz tika šķirta 2016. gadā. Berimora jau pirms padsmit gadiem kādā intervijā paziņoja, ka sevi jūt kā biseksuālu cilvēku.

Laulībā ar pēdējo vīru Vilu Kopelmanu pasaulē nākuši abi Berimoras bērni, astoņus gadus vecā meita Olīve un sešgadniece Frenkija. Viņa ir arī krustmāte nelaiķa Kurta Kobeina vienīgajai meitai Frānsisai Bīnai, kura piedzima rokmūziķa mīlestībā ar Kortniju Lovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!