Foto: Vida Press

Aktrise un režisore Andželīna Džolija (attēlā kreisajā pusē) bieži vien tiek dēvēta ne tikai par vienu no skaistākajām, bet arī sīkstākajām sievietēm pasaulē. Tiesa, kā apliecina nesen tapuši paparaci foto, arī viņa ir tikai cilvēks, kura nervi reizēm neiztur emocionālo spriedzi.

Jau vairākus mēnešus norisinās aktīvs darbs pie Džolijas režisētās filmas First They Killed My Father veidošanas. Tā tiek uzņemta Kambodžā, un šobrīd lielākā daļa aktrises dzīves norit šajā valstī.

Ārvalstu foto aģentūrās publicēti paparaci kadri no filmēšanas laukuma, un attēli jau atkal Džolijas fanus darījuši bažīgus, jo bilžu autoram izdevies iemūžināt brīdi, kad aktrise zaudējusi savaldīšanos.

Aģentūrās publicēto foto apraksts liecina, ka Džolija, kura bilžu uzņemšanas brīdī atradusies uz balkona, bijusi ļoti emocionāla un uzvilkta. Tiek vēstīts, ka viņa filmēšanas komandas dalībniekiem aktīvi žestikulējusi un skaļi izteikusi norādes.

Tiesa, darbiniekiem tā arī nav izdevies izpildīt Džolijas ieceres, tādēļ daži filmēšanas grupas biedri devušies pie viņas uz balkona, kur sākusies karsta diskusija un vārdu apmaiņa.

Emocionālās ainas, kuras iemūžinātas bildēs, Džolijas straujais svara zudums un baumas par krīzi laulības dzīvē ar aktieri Bredu Pitu – šie ir tikai daži no iemesliem, kas aktrises faniem pēdējā laikā likuši uztraukties par savu elku un sūkstīties, ka daudzajās likstās vainojams stress un pārstrādāšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!