Foto: AP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļā par vienu no apspriestākajiem notikumiem kļuva Holivudas rūdītā vecpuiša Džordža Klūnija un viņa izredzētās, britu advokātes Amalas Alamudinas laulības Venēcijā, un drīz vien pēc kāzām atklāta arī galvenā intriga – kāda izskatījās līgavas kleita.

Jau vēstīts, ka laulības ceremonijas viesiem, ierodoties smalkajā Aman viesnīcā, bija jāšķiras no saviem telefoniem un citām ierīcēm, ar kurām varētu iemūžināt nozīmīgo notikumu - lai gan vecpuiša ballīte, viesu un līgavaiņa ierašanās un jaunlaulāto izbrauciens pēckāzu rītā bija visnotaļ publiski pasākumi, pašu svarīgāko mirkli pāris no svešām acīm vēlējās pasargāt.

Arī jaunlaulātie sociālajos tīklos ar lielās dienas fotoattēliem nedalījās, bet neilgi pēc kāzām žurnāli People un Hello! publicējuši savu jaunāko numuru vāku foto, kuros redzams laimīgais pāris kāzu rotā - līgava izvēlējusies dizianera Oskara de la Rentas veidotu kāzu tērpu, bet līgavainis uzcirties Džordžio Armani darinātā uzvalkā. 

Nedēļas nogalē notikušajās kāzu svinībās Venēcijā Klūnija līgaviņa viesus priecēja ar vairākām tērpu maiņām, katram no pasākumiem piemeklējot atbilstošāko un demonstrējot savu gaumes un stila izjūtu, bet oficiālajai sarakstīšanās ceremonijai Venēcijas pilsētas domē viņa bija izvēlējusies baltu bikškostīmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!