Foto: F64

Viena no tautā mīlētākajām un populārākajām aktrisēm Regīna Devīte (attēlā), kura pašmāju seriālā Ugunsgrēks atveido žiperīgo un izveicīgo istabeni Zentiņu, ikdienā rūpējas par to, lai veselā miesā būtu vesels gars. Aktrise atklāj, kādi ir viņas skaistumkopšanas noslēpumi.

"Nesen atklāju makdamijas pārtikas eļļu, kura lieliski mitrina ādu un ātri tajā iesūcas. Eļļu iemasēju mitrā ādā - pēc dušas vai vannas. Šobrīd neko citu ķermeņa mitrināšanai nemaz neizmantoju. Eļļu pērku Stockmann pārtikas nodaļā.

Esmu ievērojusi, ka ir divu veidu eļļas - viena stikla pudelē, otra metāla bundžā. Ķermeņa kopšanai izmantoju to, kura ir bundžā, jo eļļa no stikla pudeles, uzklāta uz ķermeņa, smaržoja pēc pankūkām, tādēļ beigās ar ģimeni eļļu apēdām kopā ar salātiem," savu skaistuma noslēpumu sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Regīna.

Aktrise iecienījusi arī dažādas pirts procedūras, kuru laikā veic sejas pīlingu un noskurbējas ar īpašu, pašas gatavotu skrubi.

"Man ļoti patīk pirtis. Vismaz reizi nedēļā dodos uz pirti, kur arī veicu dažādas skaistumkopšanas procedūras.

Pati gatavoju ķermeņa skrubi no Vaidavas avota baltajām smiltīm un sodas vai sāls. Nav pat jāpievieno eļļa, jo šīs smiltis ir ļoti smalkas un nesaķep, nekur citur tādas neesmu redzējusi.

Kad ar ģimeni braucam uz avotu pēc ūdens, paņemu arī smiltis. Šo skrubi nu jau iecienījusi visa mana ģimene. Tiesa, to labāk izmantot pirtī, nevis mājās, citādi vēl sanāks noskrāpēt vannas balto emalju.

Vēl esmu iecienījusi Baldones melnās dūņas, taču ar tām jābūt uzmanīgiem. Man reiz gadījās, ka uztaisīju sejai pīlingu, tad uzklāju dūņas un devos sēdēt uz lāvas. Rezultātā apdedzināju seju. Cilvēkiem ar jutīgu ādu jābūt īpaši piesardzīgiem," savos padomos dalās aktrise.

No rītiem Zentiņas atveidotāja iecienījusi kontrastdušu un sasaldētus ledus gabaliņus, ar kuriem norīvē seju. Kā atzīst aktrise, aukstums vispār ir labs līdzeklis, kā ķermeni uzturēt mundru un atmodināt. Kad vien Regīnai ir brīvs laiks, viņa dodas arī uz baseinu.

"Kad spēju saņemties, esmu varonīgi gājusi katru rītu uz baseinu, protams, izņemot sestdienas un svētdienas. Šobrīd sanāk neregulārāk veikt peldes, jo vakari mēdz ievilkties un miegs man ir ļoti svarīgs.

Miegs vispār ir pats labākais veids, kā atgūt mundrumu. Jāatzīst, ka ļoti daudz dzeru kafiju, reizēm to pamainu ar zaļo tēju, taču nekas nespēj labāk atgriezt spēkus kā miegs.

Ideāli, ja iespējams dienas vidū veltīt laiku tā saucamajam skaistuma miegam - atrast kādu vietiņu un nosnausties kaut uz 15 minūtēm. Mundrums pēc tam garantēts," stāsta 'Zentiņa'.

Foto galerijā: Regīna Devīte piedalās šovā Ievas pārvērtības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!