Foto: Vida Press/Privātais arhīvs
Gadsimtu mijā populārā Disneja studijas un "Nickelodeon" zvaigzne Amanda Bainsa ievietota Losandželosas psihiatrijas klīnikā pēc tam, kad svētdien ap sešiem no rīta pilnīgi kaila pastaigājusies pa Vermonta avēniju Losandželosā.

Šobrīd 36 gadus vecā Amanda Bainsa savas gaitas šovbiznesā uzsāka kā bērns – viņai bija tikai septiņi gadi. 1996. gadā Bainsa jau bija visā pasaulē zināma tīņu zvaigzne.

Bainsai jau iepriekš diagnosticēti psihiskas dabas traucējumi, taču par pēdējo atgadījumu Losandželosas ielās pienāk pretrunīgas ziņas. Pēc vienas no versijām sieviete pati izsaukusi policiju, pēc citas – kāds garāmgājējs par kailo būtni Losandželosas centrā ziņojis policijai.

Kā vēsta "Fox News", aktrise no policijas iecirkņa nogādāta psihiatrijas slimnīcā, kur tuvāko dienu laikā tiks izlemts, vai viņai tur jāuzturas ilgāk par dažām dienām. Parasti šāda veida "apcietinājums" nav ilgāks par 72 stundām.

Bainsa arī iepriekš tikusi nogādāta klīnikās. Pēdējos desmit gadus aktrisei bija tiesas noteikts aizbildnis – viņas māte. Aizbildniecība bija nozīmēta dažādu atgadījumu dēļ, proti, aktrise bija agresīvi izturējusies pret citiem cilvēkiem, braukusi dzērumā un arī mēģinājusi apzagt kādu veikalu. Pagājušajā gadā mātes aizbildniecība tika atcelta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!