Foto: Vida Press
Šonedēļ hospitalizēts deviņdesmito gadu jauniešu kulta seriālā "Beverlihilsa, 90210" ("Beverly Hills, 90210") iepazītais aktieris Lūks Perijs. Viņš pārcietis insultu, vēsta raidsabiedrība BBC.

Uz 52 gadus vecā aktiera mājām Losandželosā trešdien izsaukti mediķi, un viņš nekavējoties nogādāts slimnīcā.

Perija pārstāvis raidsabiedrībai norādījis, ka viņš "šobrīd slimnīcā tiek novērots". Nekādi sīkāki komentāri par aktiera veselības stāvokli netiek sniegti.

Atgādinām, ka atpazīstamību Perijs savulaik iemantoja ar sliktā puiša Dilana lomu jauniešu seriālā "Bevelihilsa, 90210". Lai gan Dilana tēls joprojām ir un paliek Perija nozīmīgākā mūža loma, arī pēc seriāla beigām viņš turpinājis filmēties.

Perija lielā atgriešanās seriālu apritē bija 2017. gada janvārī, kad plašākas sabiedrības novērtējumam tika sniegta "Netflix" veidotās amerikāņu pusaudžu seriālu drāmas "Riverdale" pirmā sezona.

Šonedēļ arī tapa zināms, ka deviņdesmito gadu "Beverlihilsas" zvaigznes atkalapvienosies jaunā seriālā, tomēr divi no astoņiem galvenajiem varoņiem – Šenona Dohertija un Lūks Perijs – nolēmuši nepiedalīties jaunajā seriālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!