Foto: Vida Press

Slavenais britu aktieris un dāmu mīlulis Džūda Lovs nule kļuvis par septiņu bērnu tēvu, ziņo "Mail Online". Jaunāko atvasi Lovam dāvājusi sieva Filipa Koana, ar kuru viņš apprecējās 2019. gadā.

Lova un Koanas savienībā jaundzimušais ir otrais bērns, taču kopumā aktierim nu ir jau septiņi bērni, kurus dzemdējušas četras dažādas sievietes.

Aktiera privātā dzīve allaž bijusi tabloīdu redzeslokā, taču faktu par septītā bērna gaidībām pārim bija izdevies noslēpt, – tas nāca klajā tikai pēc tam, kad "The Sun" bija uzņēmis fotoattēlus Hītrovas lidostā, kuros aktieris bija redzams blakus sievai un stumjot zīdaiņa ratiņus. Lova un psiholoģes Koanas pirmais mazulis nāca pasaulē 2020. gadā – tas bija viņa sestais lolojums.

Tādējādi nu aktieris ir daudzbērnu tētis. Viņa vecākie bērni ir jau pieauguši cilvēki – pirmajā laulībā ar aktrisi Sadiju Frostu pasaulē nāca Rafertijs (26), Īrisa (22) un Rūdijs (20). Īrisa Lova tagad sevi realizē kā modele.

Kinozvaigznei ir arī 13 gadu veca meita Sofija, kuru dzemdēja modele Samanta Bērka, un septiņus gadus vecā Ada no attiecībām ar dziedātāju Ketrīnu Hārdingu.

Divus gadus Lovam bija attiecības ar aktrisi Sjennu Milleri, abi pat saderinājās, tomēr mīla pašķīda, jo Lova viņu piekrāpa ar bērnu auklīti. Aktieris pēc tam publiski nožēloja savu sānsoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!