Foto: Vida Press
Nav pagājis ne mēnesis, kopš Holivudas siržulauzējs šķīrās no modeles Kamillas Morones, un viņam jau veidojas jaunas attiecības ar citu modeli – pasaulslaveno skaistuli Džidži Hadidu, vēsta ASV tabloīdi.

47 gadus vecais Dikaprio pirms dažiem mēnešiem šķīrās no modeles Kamillas Morones, ar kuru kopā bija nepilnus piecus gadus. Kā ironizē ārvalstu prese, aktierim nekad neviena sirdsdāma nav bijusi vecāka par 25 gadiem, taču Morones jaunkundze nule pārkāpusi šo slieksni, tāpēc vairs neesot bijusi aktierim interesanta.

Taču nu uzvirmojušas runas, ka Dikaprio jaunā sieviete – modele Hadida – apgāž pieņēmumu par vecuma cenzu. Viņai ir jau 27 gadi.

Pārim pietuvināti avoti vēsta, ka Dikaprio un Hadidas attiecības tiešām iegūlušas romantiskā fāzē, taču viņi "ļoti lēnām iet uz priekšu". Viņu iepazinušies jau senāk kopīgu draugu rīkotā ballītē, gadu gaitā satikušies garāmejot, nekā romantiska starp abiem neesot bijis, taču tagad abi sākuši iet uz randiņiem divatā.

Hadida kopā ar Dikapiro redzēta kopā vairākās ballītēs Manhetenā šīs vasaras izskaņā. Ne viens, ne otrs nav publiski izteikušies par to, kāda veida attiecības abus saista.

Džidži Hadida ir viena no pasaulē vislabāk apmaksātajām modelēm. Viņai ir divus gadus veca meita Kaja, kura nāca pasaulē viņas attiecībās ar britu dziedātāju, savulaik populārās puišu grupas "One Direction" dalībnieku Zeinu Maliku, ar kuru viņa bija kopā visai vētrainās attiecībās sešus gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!