Foto: Vida Press

Slavenā Holivudas kinoaktrise Skārleta Johansone un franču žurnālists Romēns Doriaks (abi kopā attēlā) slepeni salaulājušies, bet ārvalstu mediji par to uzzinājuši vien šonedēļ.

Noskaidrots, ka pieticīgi sarīkotās kāzas notikušas 1. oktobrī Montānas štata pilsētā Filipsburgā, un bulvārprese to palaidusi garām acīmredzot tāpēc, ka nebija pat pagājis mēnesis kopš abu meitiņas Rouzas Dorotijas piedzimšanas.

 "Kāzas notika ļoti šaurā lokā, un viņi apprecējās gandrīz uzreiz pēc bērna piedzimšanas. Viss notika stingrā slepenībā, jo pāris vēlējās saglabāt šī mirkļa privātumu," tabloīdiem pastāstījis kāds jaunās ģimenes draugs.

Par savu saderināšanos Johansone paziņoja 2013. gada septembrī Venēcijā - toreiz kinofestivāla laikā viņa lepojās ar retro stila gredzenu ar briljantiem.

Gandrīz visu grūtniecības laiku Johansone uzturējās Francijā, bet neilgi pirms dzemdībām pārcēlās uz ASV, jo tieši šajā valstī viņa vislabprātāk audzināt savu bērnu.

Četrreiz "Zelta globusam" nominētā aktrise, kura filmējas jau kopš 10 gadu vecuma, arī grūtniecības laikā nepameta industriju, un drīzumā uz ekrāniem gaidāma jaunākā filma ar viņas piedalīšanos - Avengers: Age of Ultron.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!