Foto: Vida Press

Nesen tapa zināms, ka amerikāņu aktrise Kristena Stjuarte uzsākusi romānu ar apakšveļas zīmola "Victoria’s Secret" eņģelīti, jaunzēlandiešu izcelsmes modeli Stellu Maksvelu (abas attēlā). Sensāciju mednieki ar kamerām tikuši pie jauniem kadriem ar mīlniecēm.

Runas, ka starp abām uzplaukušas romantiskas attiecības, uzvirmoja aizvadītā gada izskaņā, un paparaci pēdējās pāris nedēļas ļoti rūpīgi sekojuši līdzi aktrises un modeles ikdienas gaitām, cenšoties abas meitenes pieķert kopā.

Aizvadītās nedēļas izskaņā fotogrāfiem izdevies tikt pie ilgi gaidītā guvuma. Ārzemju mediji vēsta, ka Stjuarte un Maksvela piefiksētas Losandželosas pievārtē, kad kopā devušās uz spa centru.

Jāatzīmē, ka pēdējos gados Stjuartes mīlas dzīve ārzemju tabloīdos bijis visai iecienīts temats. Kādu laiku aktrisei bija romāns ar savu asistenti Alīsiju Kārgailu.

Savukārt aizvadītā gada pavasarī mediji steidza ziņot, ka Stjuarte uzsākusi attiecības ar franču dziedātāju Stefāniju Sokolinski jeb SoKo. Tiesa, pēc pāris mēnešiem aktrise atkal atgriezās pie savas bijušās un publiski atzinās, ka ir viņā iemīlējusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!