Foto: Vida Press
Slavenais austriešu izcelsmes amerikāņu aktieris Arnolds Švarcenēgers jūlija izskaņā nosvinēja 68 gadu jubileju, bet fiziskā forma viņam vēl aizvien ir lieliska, par ko varēja pārliecināties, kad aktieris kopā ar savu draudzenīti Hīteru Milliganu (abi attēlā) devās izbraucienā ar velosipēdiem.

Mīlnieku vizināšanos Losandželosā iemūžinājuši slavenību fotogrāfi, kuru guvums vērtējams kā unikāls, jo aktieris vairās no savas privātās dzīves afišēšanas un reti apmeklē saviesīgus pasākumus kopā ar savu draudzeni, kura par viņu ir 28 gadus jaunāka.

Paparaci uzņemtie kadri likuši sajūsmināties daudziem - ārvalstu mediji slavē Švarcenēgeru par viņa lielisko fizisko formu, un daži tabloīdi viņu pat pasludinājuši par īstenu mačo, kurš 68 gadu vecumā joprojām spēj apburt miljoniem sieviešu visā pasaulē.

Aktiera draudzene Hītera ir fizioterapeite, un pirmo reizi plašākai sabiedrībai savu mīļoto Švarcenēgers atrādīja  aizvadītā gada rudenī. Pirms tam pāris slepenībā tikās gandrīz pusotru gadu.

Jau vēstīts, ka Švarcenēgers savulaik bija precējies ar Mariju Šraiveri, kura aktierim dāvājusi četrus bērnus. 25 gadus ilgajai laulībai tika pielikts punkts pēc tam, kad ģimenes mājkalpotāja Mildreda Baena sensacionāli paziņoja, ka Arnoldam ar viņu bijusi dēka un šajās attiecības piedzimis ārlaulības dēls Džozefs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!