Foto: Vida Press
Tovojoties vasarai, ļaudis drudžaini steidz uz sporta zāli, lai nodzītu pa ziemu uzēsto "riepu", taču asa sižeta filmu zvaigzne un bijušais Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenēgers (attēlā) apliecinājis, ka arī 66 gadu vecumā iespējams izskatīties atzīstamā fiziskajā formā.

Kannās šobrīd norisinās ikgadējais kinofestivāls, kuru ar savu klātbūtni pagodinājušas pasaules šovbiznesa spožākās zvaigznes, un šajā izdaudzinātajā Francijas kūrortā ieradies arī Švarcenēgers.

"Bojeviku" zvaigzne apvienojusi patīkamo ar lietderīgo - muskuļotais aktieris kinofestivāla ietvaros reklamē savu jaunāko filmu The Expendables 3, bet brīvajos brīžos Švarcenēgers izbauda laisku atpūtu.

Šonedēļ slavenību fotogrāfi iemūžinājuši, kā aktieris sauļojas, un, pateicoties šiem foto, visai pasaulei iespējams novērtēt, cik labi saglabājusies Švarcenēgera muskuļotā un trenētā ķermeņa jaunības dienu spozme.

Tiesa, to, ka aktieris joprojām ir lieliskā fiziskajā formā, šķiet, ļoti labi apzinās arī viņš pats - puskailais Švarcenēgers sauļošanās laikā uztaisīja vairākus selfijus, kuros lepni izrādīja savus brangos muskuļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!