Foto: LETA

Viens no populārākajiem latviešu aktieriem Andris Bulis pirms vairākiem gadiem tika ierauts skaļā skandālā, kad atklātībā nonāca ziņa, ka viņš vairākus gadus krāpis sievu Ilzi. Lai gan vīrietis tolaik nodarīto steidza nožēlot un atgriezās pie ģimenes, publiskā netīrās veļas mazgāšana atstājusi mieles.

Atklātā intervijā žurnāla "Una" aprīļa numurā Bulis atklājis to, kāpēc tolaik ļāvies kārdinājumam spert sānsoli.

"Tas bija laiks, kad biju bez darba, sāku kaut ko izdomāt – nevis spēlēt teātri uz skatuves, bet modelēt teātri dzīvē. Ja tev kaut kas nesanāk, tu gribi vainot citus. Tevi ļoti viegli nopirkt ar pāris labiem vārdiem, paslavēšanu," skaidrojis aktieris.

Dzīves pieredze tagad viņam ļautu par šādām uzslavām vienkārši pateikties, bet laikā, kad cilvēks ir krīzē, tiek apsvērtas citas izvēles.

"Bāc, es kādam patīku! Un tu iekrīti atvarā, tajos tīklos. Man prieks, ka es pats atvēru acis, lai gan draugi jau laikus norādīja. Bet es taču jutos "kruts", nemāciet man dzīvot!" atzinis Bulis.

"Ja runājam par šo konkrēto gadījumu, tas bija mans vājums, ko pats sev biju radījis. Būtu varējis iet rakt grāvi, kad sāku modelēt, cik man sūdīga dzīve. Varēju iet mācīties dziedāt. Vai – uz boksu. Nāktu mājās pārguris. Bet velniņš saka – hei, come on, Andža, tevi taču slavē," savu vainu notikušajā apzinājies pievilcīgais skatuves mākslinieks.

Viņš neslēpj – situāciju daudz smagāku padarījis tas, ka par notikušo kļuva zināms publiski. Tad arī viņa ģimene pieņēmusi lēmumu, ka "publiski neiesim pretī, lai gan otrā pusē ugunskurs, līdzīgi kā Austrālijā, kļuva tikai lielāks un lielāks".

Viņš arī atzinies, ka apbrīno savu sievu Ilzi, kas teikusi: "Durvis ir vaļā, un tu pats izvēlies, vai vēlies atnākt atpakaļ."

"Nebija spiediena. Tas bija mans lēmums. Vai dzīvot kļuvis vieglāk? Nē. Jo kaut kas ir izoperēts. Lai gan esi izārstējies, mēs neviens neesam pasargāts no kaut kā cita. Tā nebija mūsu pirmā krīze. Ceru, ka pēdējā. Bet arī rīt var būt krīze, un tā var atnākt negaidīti," intervijā žurnālam "Una" atzinis Bulis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!