Foto: Vida Press
Kņada ap aktiera Džonija Depa un daiļaviņas Amberas Hērdas (abi attēlā) laulības šķiršanu nerimst. Šonedēļ atklātībā nonākusi īsziņu sarakste, kura it kā apliecina, ka vīrs pret savu sievu roku pacēlis jau pirms kāzām.

Jau vēstīts, ka pēc paziņojuma par 15 mēnešu ilgās laulības šķiršanu Hērda apbēra Depu ar apsūdzībām. Daiļava apgalvoja, ka vīrs pret viņu pacēlis roku, un tiesa lēma, ka Deps sievai nedrīkst tuvoties.

Kamēr tiek gaidīta noklausīšanās šķiršanās lietā, daudzi Depa draugi un tuvākie cilvēki metušies viņu aizstāvēt un publiski apšaubījuši sievietes apsūdzības. Aizstāvju vidū ir ne tikai aktieris Mikijs Rūrks, bet arī Depa bijusī dzīvesbiedre Vanesa Paradī un meita Lilī-Rouza Melodija.

Izdevuma "Entertainment Tonight" rīcībā šonedēļ nonākusi 2014. gada maijā notikusi īsziņu sarakste starp Hērdu un Depa asistentu Stīvenu Doitersu. Ja var ticēt tajā izlasāmajam, aktieris pret Amberu izturējies vardarbīgi jau pirms kāzām.

Kā noprotams pēc sarakstes, asistents Amberai Depa vārdā atvainojies par pāridarījumiem – aktieris iespēris savai mīļotajai, taču pats to nemaz nav atcerējies, jo bijis, iespējams, reibumā.

Doiterss rakstījis, ka tad, kad viņš Depam izstāstījis, kas noticis, aktieris sācis raudāt un nosodīt sevi. Savukārt Hērda atbildējusi, ka līdzīgas situācijas notikušas jau agrāk un viņai zudusi ticība, ka kaut kas varētu mainīties.

Publiskotā sarakste izpelnījusies neviennozīmīgu novērtējumu. Daudzi pauduši, ka tās īstums esot šaubīgs, jo Hērda galu galā tomēr apprecējusies ar Depu.

Tāpat sarakstei nav pievienots sūtīšanas datums. Turklāt arī pats Doiterss medijiem noliedzis, ka starp viņu un Amberu būtu notikusi šāda sarakste. Asistents sacījis, ka viņš nekad nav pieredzējis situāciju, kad Deps izturējies pret savu nu jau bijušo mīļoto vardarbīgi.

Savukārt Hērda savu izvirzīto apsūdzību patiesumu centusies apliecināt ar izdevuma "People" starpniecību. Žurnāla šīs nedēļas numurā publicēti jauni kadri ar Amberas apskādēto seju.

Daiļaviņa apgalvojusi, ka bildes viņa uzņēmusi aizvadītā gada decembrī, kad Deps kārtējā prāta aptumsuma brīdī meties viņai virsū un fiziski iespaidojis.

Pats Deps pret viņu vērstās apsūdzības joprojām nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!