Foto: Reuters/Scanpix/LETA

Oktobra izskaņā Holivudu satricināja jauns skandāls – par seksuālu uzmākšanos nepilngadīgam puisim astoņdesmitajos gados tika apsūdzēts amerikāņu aktieris Kevins Speisijs, un tagad nolēmis runāt vēl kāds viņa upuris.

Dienā, kad tapa zināms par apsūdzību pret Speisiju, daudzi pieļāva, ka viņš kļūs par nākamo Hārviju Vainstīnu – pēc tam, kad sāka publiksi runāt par Holivudas producenta pāridarījumiem, viena pēc otras pieteicās sievietes, kuras arī savulaik cietušas no Vainstīna uzmākšanās vai vardarbības.

Vismaz pagaidām aktiera Entonija Rapa apsūdzībai pret Speisiju sekojis viens vīrietis – kā vēsta izdevums "The Telegraph", filmu veidotājs Tonijs Montana atklājis, ka Speisijs viņam savulaik uzmācies bārā.

Vienmēr roku uz aktuālo notikumu pulsa turošais slavenību ziņu portāls "Radar Online" vēsta, ka tas noticis 2003. gadā kādā populārā Losandželosas bārā.

"Es devos pasūtīt jaunu dzērienu, un Kevins pienāca pie manis un aplika man roku. Viņš aicināja mani doties sev līdzi prom no bāra. Viņš uzlika roku man uz kājstarpes un sagrāba manu mantību," vairāk nekā desmit gadus vecos notikumus atcerējies Montana, kurš tolaik bija pārsniedzis 30 gadu slieksni.

Viņš kinozvaigznes aicinājumam nav atsaucies, atbrīvojies no viņa rokas, samaksājis par dzērienu un devies prom. Tiesa, kā stāsta Montana, ar to incidents nav beidzies – iereibušais aktieris sekojis viņam uz labierīcībām. Tad Montana Speisiju pagrūdis un mudinājis viņa draugus "vest zēnu mājās". Kompānija drīz vien arī devusies prom.

"Es nekad nevienam to neesmu stāstījis. Izņemot savu psihoterapeitu. Man sešus mēnešus pēc šī notikuma bija pēctraumatiskais stress," par sajūtām pēc piedzīvotā izdevumam "Radar Online" stāstījis Montana. Ilgu laiku, dodoties uz bāru, viņš ik pa brīdim atskatījies vai arī izvēlējies sēdēt ar muguru pret sienu, baidoties, ka varētu atkārtoties līdzīgs incidents.

Atgādinām, ka Speisijs izsauca īstu sašutuma vētru, kad, atvainojoties par uzmākšanos Entonijam Rapam, paziņoja, ka ir "izvēlējies dzīvot kā homoseksuāls vīrietis".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!