Foto: Vida Press
Jau aptuveni gadu romantiskas attiecības vieno britu modeli un kinozvaigzni Karu Delevinju un amerikāņu aktrisi Ešliju Bensoni, un šovasar kuluāros izskanējušas runas, ka abas slavenās dāmas saderinājušās.

Tabloīdos pirmās ziņas par mīlas pāri parādījās pērn augustā, kad paparaci Hītrovas lidostā bildēs iemūžināja modeles un aktrises skūpstus un apskāvienus. Savukārt šogad jūnijā Delevinja apstiprināja, ka viņa un Bensone nosvinējušas attiecību gadadienu.

Izdevums "People" vēsta, ka Delevinja un viņas mīļotā šonedēļ manītas Francijas Rivjērā, un sensāciju mednieku uzņemtās fotogrāfijas likušas uzvirmot runām par abu šovbiznesa zvaigžņu saderināšanos.

Tiek ziņots, ka abu sieviešu zeltnešus rotājuši gredzeni, un gan fani, gan arī tabloīdi pieļāvuši, ka Delevinja un Bensone, iespējams, saderinājušās.

Īpaši lielu sajūsmu gredzeni izraisījuši tieši fanu vidū – daudzi tviterī jau apsveikuši pāri un jūsmojuši par iespējamo attiecību pavērsienu.

Nedz aktrise, nedz modele pagaidām komentārus nav sniegušas.

29 gadus vecā Bensone plašāku atpazīstamību savulaik iemantoja ar lomu seriālā "Pretty Little Liars" un dalību filmā "Spring Breakers".

Savukārt, Kara, kurai augustā apritēs 27 gadi, savu karjeru sāka kā daudzsološa modele, bet nu jau vairākus gadus viņa uzmanību velta arī aktrises karjeras veidošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!